Miksi ostaa meiltä?
 
Glow Beautyssa tarjoamme laajan valikoiman eri kosmetiikkatuotteita, kauneudenhoitolaitteita ja tarvikkeita, sekä asiantuntevaa palvelua ja opastusta tuotteiden valinnassa ja käytössä. Valikoimassamme on paljon tuotteita mitä et löydä muualta.
 
  ♥ Olemme aito Suomalainen verkkokauppa
Kaikki tilauksemme postitetaan nopeasti ja luotettavasti Espoon Tapiolasta, jossa liikkemme sijaitsee. Maksamme myös kaikki verot Suomeen joten ostamalla meiltä tuet samalla arvokasta Suomalaista työtä.
 
  Luotettavaa, Suomalaista verkkokauppaa jo vuodesta 2013
Olemme toimittaneet kymmeniä tuhansia tilauksia tuhansille asiakkaille ympäri Suomea.
 
  Meillä on nopea toimitus, tilaukset perille 1- 4 arkipäivässä
Pyrimme lähettämään arkisin klo 14 mennessä tulleet tilaukset samana päivänä, jotta saisit tuotteesi mahdollisimman nopeasti. Pääsääntöisesti toimittamamme tilaukset ovat perillä jo parin arkipäivän kuluttua tilauksen teosta. Viikonlopun aikana tulleet tilaukset lähetetään seuraavana maanantaina.
 
  Kilpailukykyiset hinnat ja ilmainen palautusoikeus
Meillä on aina edulliset ja kilpailukykyiset hinnat, sekä ilmainen palautusoikeus Postin tai Matkahuollon kautta palautettuna. Tarjoamme ilmaisen toimituksen kun tilauksesi arvo ylittää 60€.
 
  Meiltä saat henkilökohtaista palvelua
Päinvastoin kuin kasvottomissa verkkokaupoissa meiltä saa myös henkilökohtaista palvelua. Tuotteiden valintaan ja käyttöön liittyen kysymyksiisi vastaa aina kosmetologi. Opastamme tuotteiden käytössä puhelimitse aukioloaikojemme puitteissa ja sen jälkeenkin vielä sähköpostitse ja messengerin kautta.
 
  Verkkokaupastamme löytyy joustavat maksutavat
Meiltä löytyy Checkoutista kaikkien verkkopankkien maksupainikkeet, Mobilepay sekä luotollisista maksutavoista luottokunnan, mastercardin ja collectorin maksuvaihtoehdot.
 
Klarnalta löytyy laskulla ja osamaksu -maksuvaihtoehdot. Kun valitset maksuvaihtoehdoksi Klarnan laskun, saat tuotteesi turvallisesti ensin kotiin ja maksat vasta tuotteet saatuasi 14 päivän maksuajalla. Osamaksulla taas maksat joustavasti osissa kuten sinulle parhaiten sopii.
 
  Aito kivijalkaliike verkkokaupan lisäksi
Vaikka olemmekin pääsääntöisesti verkkokauppa, meillä on myös kivijalkamyymälä tukkumme yhteydessä Espoon Tapiolassa. Liikkeessämme pääsee kosmetologin opastuksella tutustumaan koko valikoimaamme tuotteita, myymälästä ostettavissa täysin samat tuotteet kuin verkkokaupastakin. Suurimpaan osaan tuotteista esillä myös testerit, joten pääset kokeilemaan tuotteita ennen ostopäätöstä.
   
Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi niin läheltä kuin kauempaakin tulevat asiakkaamme