Bioline Valkosavi 200ml - kuivalle ja herkälle iholle

	 Bioline Valkosavi 200ml - kuivalle ja herkälle iholle
	 Bioline Valkosavi 200ml - kuivalle ja herkälle iholle

Bioline Valkosavi 200ml - kuivalle ja herkälle iholle

16,00 €
Sisältää alv. 24 %
Biolinen savijauheet ovat puhtaita luonnonkosmetiikka tuotteita joita ei ole testattu eläinkokein. Savijauheet eivät sisällä mitään muuta kuin savea eli niissä ei ole mitään kemiallisia ainesosia.

Valkosavi on herkälle ja kuivalle iholle soveltuva savi. Kevyt ja pehmeä savijauhe sisältää runsaasti mikroelementtejä ja mineraalisuoloja ja on hellävarainen iholle. Savesta tehty naamio poistaa kuolleet ihosolut, uudelleenmineralisoi sekä silottaa ihoa ja tekee siitä joustavan.
Biolinelta löytyy punasavi, pinkkisavi, keltasavi, valkosavi ja vihersavi.

Käyttö:
Savi on jauhemaisessa muodossa jolloin siitä on helppo tehdä juuri oikeanlaista riippuen käyttötarkoituksesta. Voit tehdä valmiin savimassan kuppiin tai kämmenelle. Tehoaineeksi voi lisätä mukaan Biolinen kasvovettä. Saven annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia ja huuhdellaan tämän jälkeen pois. Tarvittaessa tämän jälkeen laitetaan vielä kasvovettä sekä kosteusvoide.

Sekoita jauheeseen vähän vettä ja saat paksun massan joka on tarkoitettu kuiviin kohtiin kuten kantapäihin, polviin ja kyynärtaipesiin. Paksu savi soveltuu myös atopia sekä psoriasis ihottumiin (valkoinen savi on tähän paras).

Sekoita jauhetta saman verran veden kanssa ja saat pehmän sekä liukuvan savimassan. Tämä soveltuu parhaiten naamioksi kasvoille, decolteelle ja kaulalle. Pehmeä savi on myös paras rauhoittamaan ärtynyttä ja auringon polttamaa ihoa vartalossa.

Sekoita veteen pieni määrä jauhetta jolloin savimassasta tulee löysää. Löysä massa soveltuu erittäin hyvin kosteuttamaan, rauhoittamaan ja hoitamaan kuivaa sekä ärtynyttä päänahkaa. Säännöllinen saven päänahkaan levitys ehkäisee ikävää hiusten irtoamista. Löysä savi puhdistuu hiuksistä helposti
Ingredients: White kaolin clay
certificate_bioline
Arvostelut 0 arvostelua