Diet Esthetic Jellyfish ampullit 5 x 2,5ml

	 Diet Esthetic Jellyfish ampullit 5 x 2,5ml
	 Diet Esthetic Jellyfish ampullit 5 x 2,5ml

Diet Esthetic Jellyfish ampullit 5 x 2,5ml

11,90 €
Sisältää alv. 24 %
Jellyfish Venom Essence- ampullit toimivat tehohoitona ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Ampullit sisältävät useita hoitavia ainesosia, tärkeimpänä näistä meduusauute joka on kuin luonnon oma botox.

Meduusauute on täynnä kollageenia ja se tunnetaan ihoa liftaavista anti-aging-ominaisuuksistaan. Meduusauute sisältää myös elastista fibrilliiniä, joka auttaa uudistamaan ihoa ja madaltamaan jo syntyneitä ryppyjä ja juonteita.

Meduusan uute kohottaa (liftaa) ja kiinteyttää ihoa. Se sisältää korkean pitoisuuden antioksidantteja suojaten ihoa näin vapailta radikaaleilta ja auttaen ihoa paranemaan ja korjaantumaan. Muut ampullin ainesosat ovat ihoa uudistavia, ne poistavat kuollutta ihosolukkoa stimuloiden uusien solujen muodostumista.
Käyttö: Levitä illalla puhtaille kasvoille ja kaulalle. Katkaise ampullin kärki mielellään pienen pyyhkeen sisässä turvallisesti. Annostele ampullista sopiva määrä kämmenellesi ja levitä tuote ihoon taputellen. Ampullin lisäksi iholle tulee levittää kosteusvoide, joka lukitsee hoitavat ainesosat paremmin ihoon. Tähän tarkoitukseen paras tuote on saman linjan Meduusavoide. Yksi ampulli riittää 1-2 käyttökertaan.
Ainesosat/INCI: Tulossa pian
Yksi pakkaus sisältää viisi kappaletta 2,5ml ampulleja. Yksi ampulli riittää 1-2 käyttökertaan.
Eläinkokeeton. Ei sisällä mineraaliöljyjä & parabeeneja. Valmistettu Espanjassa.
Arvostelut 0 arvostelua