Diet Esthetic Flash Flawless tehotuote tummille silmänalusille ja turvotukseen 10ml

	 Diet Esthetic Flash Flawless tehotuote tummille silmänalusille ja turvotukseen 10ml
	 Diet Esthetic Flash Flawless tehotuote tummille silmänalusille ja turvotukseen 10ml

Diet Esthetic Flash Flawless tehotuote tummille silmänalusille ja turvotukseen 10ml

12,90 €
Sisältää alv. 24 %


Pienentää silmäpusseja, vähentää turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia 5min tuotteen levityksestä.
Käyttö: Levitä pieni määrä tuotetta silmien ympärysalueelle pyörivin liikkein 2-3 minuutin ajan kevyesti sisäpuolelta ulospäin aina kunnes tuote on kokonaan imeytynyt. Varmista, että iho on täysin kuiva jos levität meikin voiteen päälle.

Jos iholle jää levityksen jälkeen kuitenkin valkoinen jäännös, tämä johtuu siitä että iholle on levitetty liiallinen määrä voidetta. Poista ylimääräinen tuote puuvillakankaalla, joka kostutetaan vedessä.
AKTIIVISET AINESOSAT
HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH-HAZEL) LEAF EXTRACT
Hamamelidaceae-perheeseen kuuluva pensaikko, lehtipuinen keltaisilla kukilla. Se on peräisin Pohjois-Amerikan kaakkoisten alueiden kosteista metsistä. Sen koostumukselle on tunnusomaista korkea tanniinipitoisuus (3-10%) ja flavonoidit ja leukoantoantyyliset fenolihapot, vaikuttavat ainesosat, jotka antavat sille vasoproteiini- ja venotoniset ominaisuudet vahvistaen laskimo- kapillaareiden resistanssia ja vähentävät näin ollen ihon ja turvotuksen muodostumista.

ACHILLEA MILLEFOLIUM (YARROW) FLOWER EXTRACT
Asteraceae-perheen aromaattinen monivuotinen kasvi, jossa on vaaleanpunaisia tai valkoisia kukkia. Eurooppalaista alkuperää, joka on mukautettu lauhkeihin ilmastoihin. Se sisältää muiden aktiivisten ainesosien, yarrow-öljyn (azulene), polyasetyleenien, seskviterpeenilaktonien ja fenoliyhdisteiden. Eteerisen öljyn pääkomponentti, yhdessä anti-inflammatoristen ja anti-spasmodisten seskviterpeenilaktonien, kanssa, saa aikaan ominaisuuksia, joita parannetaan fenolisten yhdisteiden, pääasiassa flavenoidien ja fenolihappojen, läsnäololla.

MALVA SYLVESTRIS (COMMON MALLOW) FLOWER EXTRACT
Malvaceae-perheeseen kuuluva nurmikasvi, joka on hieman puuton pohjassa. Siinä on sinertäviä tai lilaisia kukkia, joilla on kapeat terälehdet. Se kasvaa spontaanisti lähes kaikissa Euroopan osissa, Pohjois-Aasiassa ja Afrikassa. Sen koostumus on määritelty lym- mulaatiotasolla (10-16%) ja fenoliyhdisteistä, jotka sisältävät antosyaanit, flavonoidit, fenolihapot ja tanniinit.

Korkean lima-ainepitoisuuden ansiosta sillä on kosteuttavia ominaisuuksia, koska ne ovat yhdisteitä, jotka kykenevät absorboimaan ja pitämään vettä. Ne tekevät kosteuttavaa, kalvonmuodostusta, kun se kerrostetaan sarveiskalvokerrokseen ja parantaa merkittävästi sen biomekaanisia ominaisuuksia.

BACILLUS FERMENT
Fermentaatiolla saatu proteaasi. Entsymaattinen vaikutus poistaa kuolleet ihosolut ihon pinnan tasaamiseksi ja solujen uudistumisen edistämiseksi, tuloksena nuorempi ja elinvoimaisempi iho.
INCI Aqua (Water), Magnesium Aluminum Silicate, Propylene Glycol, Propanediol, Sodium Silicate, Hydrolyzed Collagen, Hamamelis Virginiana (Witch-hazel) Leaf Extract*, Hypericum Perforatum (Perforate St John's-wort) Flower Extract*, Calendula Officinalis (Marigold) Flower Extract*, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract*, Aesculus Hippocastanum (Horse-chestnut) Seed Extract*, Malva Sylvestris (Common Mallow) Flower Extract*, Tilia Platyphyllos (Large-leaved Lime) Flower Extract*, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract*, Achillea Millefolium (Yarrow) Flower Extract*, Bacillus Ferment, Glycerin, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Gluconate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, C.I. 16225 (Red 7).

Arvostelut 0 arvostelua