Magneettiripset: Jennifer

Landén Lashes ripset
Magneettiripset: Jennifer
Magneettiripset: Jennifer Magneettiripset: Jennifer Magneettiripset: Jennifer

Magneettiripset: Jennifer. Landén Lashes magneettiripset Jennifer. Kaikista näyttävin malli joka pitenee ja tuuhenee ulkonurkkiin. Pituus 10-15mm, sisänurkka 8-

Tuotetta rajoitettu erä.
24,50 €
Sisältää alv. 24 %

Landén Lashes magneettiripset

Landén Lashes magneettiripset Jennifer. Luonnollinen mutta sopivasti näyttävä malli joka pitenee ja tuuhenee ulkonurkkiin. Pituus 10-15mm, sisänurkka 8-9mm.

Landén Lashes magneettiripset ovat Suomessa suunnitellut erittäin laadukkaat magneettiripset joilla on oikein huollettuna useita kymmeniä käyttökertoja. Magneettiripset ovat "cruelty free" ja sopivat myös herkkäsilmäisille.

Pienen harjoittelun jälkeen käyttö on erittäin helppoa etkä tarvitse kiinnitykseen liimaa. Ylös tulee yksi pitkä ripsinauha ja alas kolme pientä palaa joissa jokaisessa on turvallinen 3mm magneetti joka ei sisällä nikkeliä. Käytössä et huomaa magneetteja lainkaan ja ne eivät vahingoita omia ripsiä - olemme pitäneet tätä suunnittelumme ehdottomana vaatimuksena.

Kaikki mallistomme magneettiripset ovat huolellisesti käsin valmistettuja ja kiinnitetty 2.5-3.0cm pitkään erittäin ohueen mutta kestävään ripsinauhaan. Materiaaleina on käytetty vain laadukkainta ja kalleinta synteettistä silkkikuitua, joka on turvallisin vaihtoehto myös herkille silmille. Valikoimissa on tällä hetkellä 8 erilaista mallia näyttävästä luonnolliseen.

Arvostelut 0 arvostelua