Magneettiripset: Rihanna

Landén Lashes ripset
Magneettiripset: Rihanna
Magneettiripset: Rihanna Magneettiripset: Rihanna Magneettiripset: Rihanna

Magneettiripset: Rihanna. Landén Lashes magneettiripset Rihanna. Luonnollisin malli jossa silti hieman pituutta. Sopivat hyvin myös arkikäyttöön. Pituus 9-10mm

24,50 €
Sisältää alv. 24 %

Landén Lashes magneettiripset  - uusi erä tulossa pian, tilaa nyt Rihanna ennakkoon

Landén Lashes magneettiripset Rihanna. Luonnollinen rikottu malli C-karevuudella, sopii upeasti hieman raskaammille luomille. Sopivat hyvin myös arkikäyttöön. Pituus 9-10mm ja sisänurkka 7-8mm. 

Landén Lashes magneettiripset ovat Suomessa suunnitellut erittäin laadukkaat magneettiripset joilla on oikein huollettuna useita kymmeniä käyttökertoja. Magneettiripset ovat "cruelty free" ja sopivat myös herkkäsilmäisille.

Pienen harjoittelun jälkeen käyttö on erittäin helppoa etkä tarvitse kiinnitykseen liimaa. Ylös tulee yksi pitkä ripsinauha ja alas kolme pientä palaa joissa jokaisessa on turvallinen 3mm magneetti joka ei sisällä nikkeliä. Käytössä et huomaa magneetteja lainkaan ja ne eivät vahingoita omia ripsiä - olemme pitäneet tätä suunnittelumme ehdottomana vaatimuksena.

Kaikki mallistomme magneettiripset ovat huolellisesti käsin valmistettuja ja kiinnitetty 2.5-3.0cm pitkään erittäin ohueen mutta kestävään ripsinauhaan. Materiaaleina on käytetty vain laadukkainta ja kalleinta synteettistä silkkikuitua, joka on turvallisin vaihtoehto myös herkille silmille. Valikoimissa on tällä hetkellä 8 erilaista mallia näyttävästä luonnolliseen.

Paino:
1 g
Arvostelut 0 arvostelua