Magneettiripset: Kardashian

Landén Lashes ripset
Magneettiripset: Kardashian
Magneettiripset: Kardashian Magneettiripset: Kardashian Magneettiripset: Kardashian

Magneettiripset: Kardashian. Erittäin tuuhea, rikottu malli joka näyttää silti luonnolliselta ja avaa katsetta. Pituus 9-12mm.

24,50 €
Sisältää alv. 24 %

Landén Lashes magneettiripset - UUDISTUNUT KARDASHIAN. Hieman lisää pituutta ja näyttävyyttä, samaan tyyliin kuin vanha malli. Uusi erä tulossa pian, tilaa omasi ennakkoon. 

Tuuhea, rikottu ulkoreunaan pitenevä malli joka näyttää silti luonnolliselta ja avaa katsetta. 8-13mm kuidut, pehmeä 3D-efekti jossa ripset ovat monessa kerroksessa. Ripsienpidennysmäinen luonnollinen tyyli joka silti antaa sopivasti näyttävyyttä, olematta liian raskas. Suosituimpia mallejamme.

Landén Lashes magneettiripset ovat Suomessa suunnitellut erittäin laadukkaat magneettiripset joilla on oikein huollettuna useita kymmeniä käyttökertoja. Magneettiripset ovat "cruelty free" ja sopivat myös herkkäsilmäisille.

Pienen harjoittelun jälkeen käyttö on erittäin helppoa etkä tarvitse kiinnitykseen liimaa. Ylös tulee yksi pitkä ripsinauha ja alas kolme pientä palaa joissa jokaisessa on turvallinen 3mm magneetti joka ei sisällä nikkeliä. Käytössä et huomaa magneetteja lainkaan ja ne eivät vahingoita omia ripsiä - olemme pitäneet tätä suunnittelumme ehdottomana vaatimuksena.

Kaikki mallistomme magneettiripset ovat huolellisesti käsin valmistettuja ja kiinnitetty 2.5-3.0cm pitkään erittäin ohueen mutta kestävään ripsinauhaan. Materiaaleina on käytetty vain laadukkainta ja kalleinta synteettistä silkkikuitua, joka on turvallisin vaihtoehto myös herkille silmille. Valikoimissa on tällä hetkellä 8 erilaista mallia näyttävästä luonnolliseen.

Arvostelut 0 arvostelua