Magneettiripset: Kardashian

Magneettiripset: Kardashian
Magneettiripset: Kardashian Magneettiripset: Kardashian Magneettiripset: Kardashian Magneettiripset: Kardashian Magneettiripset: Kardashian Magneettiripset: Kardashian

Magneettiripset: Kardashian. Erittäin tuuhea, rikottu malli joka näyttää silti luonnolliselta ja avaa katsetta. Pituus 9-12mm.

24,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Landén Lashes magneettiripset

Landén Lashes magneettiripset Kardashian. Erittäin tuuhea, rikottu malli joka näyttää silti luonnolliselta ja avaa katsetta. Pituus 9-12mm.

Landén Lashes magneettiripset ovat Suomessa suunnitellut erittäin laadukkaat magneettiripset joilla on oikein huollettuna useita kymmeniä käyttökertoja. Magneettiripset ovat "cruelty free" ja sopivat myös herkkäsilmäisille.

Pienen harjoittelun jälkeen käyttö on erittäin helppoa etkä tarvitse kiinnitykseen liimaa. Ylös tulee yksi pitkä ripsinauha ja alas kolme pientä palaa joissa jokaisessa on turvallinen 3mm magneetti joka ei sisällä nikkeliä. Käytössä et huomaa magneetteja lainkaan ja ne eivät vahingoita omia ripsiä - olemme pitäneet tätä suunnittelumme ehdottomana vaatimuksena.

Kaikki mallistomme magneettiripset ovat huolellisesti käsin valmistettuja ja kiinnitetty 2.5-3.0cm pitkään erittäin ohueen mutta kestävään ripsinauhaan. Materiaaleina on käytetty vain laadukkainta ja kalleinta synteettistä silkkikuitua, joka on turvallisin vaihtoehto myös herkille silmille. Valikoimissa on tällä hetkellä 8 erilaista mallia näyttävästä luonnolliseen.

Arvostelut 0 arvostelua