SPECIAL AESTHETICS Microdermabrasion 20% Strong Peeling Cream Anti-Wrinkle 50ml

SPECIAL AESTHETICS Microdermabrasion 20% Strong Peeling Cream Anti-Wrinkle 50ml
SPECIAL AESTHETICS Microdermabrasion 20% Strong Peeling Cream Anti-Wrinkle 50ml

SPECIAL AESTHETICS Microdermabrasion 20% Strong Peeling Cream Anti-Wrinkle 50ml

25,01 €
Sisältää alv. 24 %
*TÄMÄ TUOTE TARJOLLA VAIN AMMATTILAISILLE, EI KULUTTAJILLE*

Tarkoitettu kypsälle, kuivalle, ohut, heikoksi harmaalle iholle, jossa on kimmoisuutta ja tiheyttä, värimuutoksia ja tahroja. ÄLÄ käytä ihoa, johon liittyy ärsytystä ja tulehduksellisia muutoksia. Poistaa kuolleet solut ja epäpuhtaudet, jolloin iho on sileä ja samettinen. Se tasoittaa ja vähentää ryppyjä, stimuloi solujen uudistumista, parantaa hydraatiota ja elinvoimaa. Aktiivinen kaava on rikastettu pehmentävällä saippualiuoksella (Saponaria), rauhoittavalla aloe-uutteella ja antibakteerisella ihonuutteella.

Ainekset: 20% safiirijauhetta, aloe-uutetta, ihonuutetta, saippuauutetta (Saponaria)

20% safiirijauhetta - ominaisuuksia, jotka kuorivat ihoa kuolleiden epidermaalisten solujen pinnan kulutuksen kautta. Puhdistaa perusteellisesti ja poistaa laajentuneet huokoset, tasoittaa rakenteen ja värin.

Aloe-uute - kosteuttava, pehmentävä ja pehmentävä, anti-aging, anti-inflammatorinen ja rauhoittava. Tehokas kosteuttaa kuivaa ihoa, joka sopeutuu, parantaa ihon elastisuutta ja verenkiertoa. Se sisältää runsaasti vaikuttavia ainesosia, kuten vitamiineja A, E, C ja E, entsyymit, proteiinit, biostimiini, sokerit, mikroravintoaineet.

Salvia-uute - puhdistus antiseptisten, supistavien ja antioksidanttisten ominaisuuksien kanssa. Anti-inflammatorinen ja anti-ärsytys. Säätää sienen erittymistä. Vahvistaa verisuonia - se estää mikrokuoreja liian laajilta tai vahingoittuneilta kapillaareilta. Antiseptiset aineet tuottavat tanniineja, multifenolihappoja, eteerisiä öljyjä (mukaan lukien cineoli ja juoni), ursolihappoa. Sageuute estää bakteerien kasvua, kuten Staphylococcus aureus, Mycobacterium phlei ja Candida albicans. Myös sienten vastaista toimintaa Penicillium digitatumia vastaan on osoitettu.

Sapon-uute (Saponaria) - luonnolliset saponiinit, joilla on elävöittävä vaikutus, on lievä puhdistus- ja rauhoittava vaikutus, joka auttaa torjumaan liiallista salaosin erittymistä.

VAROITUS: Älä salli kosketusta silmien ja limakalvojen kanssa. Älä käytä verisuonten iholla, ärsytetyillä paikoilla, tulehduksella, diagnosoimattomalla värjääntymisellä, keskeytyneen epidermikontin jatkuvuuden ja jollekin valmistusaineelle suvaitsemattomuudesta.

Arvostelut 0 arvostelua