SPECIAL AESTHETICS Bacterial Gel Mask AFTER 200 ml

SPECIAL AESTHETICS Bacterial Gel Mask AFTER 200 ml
SPECIAL AESTHETICS Bacterial Gel Mask AFTER 200 ml

SPECIAL AESTHETICS Bacterial Gel Mask AFTER 200 ml

27,83 €
Sisältää alv. 24 %


Antibakteerinen geelimaski biomimeettisellä peptidillä, joka stimuloi solujen uudistumista ja asianmukaista ihon jälleenrakennusta. Rauhoittava - suositellaan hermostetusta hoidosta, kuten hilseily hapoilla, laserhoito, vaha. Sonoforesi tai manuaalinen käyttö. Maskin pääkomponentti on kompleksi GLI (oligopeptidi), joka valvoo ihon asianmukaisen rekonstruoinnin oikeilla parametreilla. Iho palaa oikeaan tiheyteen ja kimmoisuuteen, se kosteutuu asianmukaisesti asianmukaisella ihon uudistamisprosessilla. Se on vahvistettu ja kestää ärsytystä, joka johtuu sekä sisäisistä että ulkoisista tekijöistä. Tuote sisältää myös alunperin kehitetyn vadelma-, kalendula-, kalkki-, maissi- ja akaasiauutteiden kompleksin, jossa on erittäin rauhoittavia, ärsytys-, rauhoittavia, kosteuttavia ja pehmentäviä ominaisuuksia. Se tukee ihon uudistumista tehokkaasti. Iho on hyvin kosteutettu, tasoitettu ja tuore uusi hehku. Mentolin lisääminen vaikuttaa ihon voimakkaaseen jäähdytykseen ja vähentää sen "polttamisen" epämukavuutta - esiintyy joskus hoidon jälkeen ristiriidassa tai epidermiksen poistamisessa. Maskiin antibakteeriset ominaisuudet saavutettiin lisäämällä erityinen ainesosa, jota käytetään lääketieteellisissä sovelluksissa, mikä vahingoittaa suotuisaa bakteeriflooraa (ERITYISEN epäsuotuisa!) Iholla.

Monimutkainen GLI - moderni biomimeettinen oligopeptidi, joka valvoo ihon kunnollista rekonstruointia asianmukaisilla parametreilla, vähentää ryppyjä ja tasoittaa. Se parantaa ihon tiheyttä, kimmoisuutta, lisää nesteytymistä. Vahvistaa ihon ärsytyskestävyyttä. Se on biomimeettinen peptidi, jossa on toistuva sekvenssi, jossa on 3 aminohappoa. Hän on vastuussa immuunijärjestelmän moitteettomasta toiminnasta ja imuympäristön solujen toiminnasta seurannalla sytokiinit IL-1, IL-6, GM-SCF. Peptidi valvoo keratinosyyttien tuotantoa määrän, etenemisen / kuorinnan ja koostumuksen (sebum, vesi, entsyymit) ja solurakenteen suhteen. Se tarjoaa myös oikean ihon tiheyden, Langerhansin solujen määrän, joka on vastuussa imunestejärjestelmän soluista ja stimuloi immuunijärjestelmää. Iho palaa oikeaan tiheyteen ja kimmoisuuteen, se kosteutuu asianmukaisesti asianmukaisella ihon uudistamisprosessilla. Immuunijärjestelmän vahvistamisen ja korjausprosessien stimulaation ansiosta ihoa vahvistetaan ja kestää ärsytystä, joka johtuu sekä sisäisistä että ulkoisista tekijöistä.

Mentolilla on vahva mintun maku ja sillä on virkistäviä, rauhoittavia, jäähdytys-, anestesia- ja rauhoittavia ominaisuuksia. Usein käytetään ihonhoitoon kylvyn jälkeen ja auringonoton jälkeen.

Marigolduute - antibakteerinen ja anti-inflammatorinen. Se rauhoittaa ärsytyksen oireita, vähentää punoitusta. Se estää veden liiallista haihtumista, mikä lisää ihon nesteytymistä. Se tasoittaa ja nopeuttaa regenerointia.

Lime-uutteella on virkistävät ja virkistävät ominaisuudet. Se on anti-inflammatorisia ominaisuuksia ja vähentää ärsytystä. Se on supistava, puhdistava ja hieman antiseptinen ominaisuuksia. Se rauhoittaa tulehdusta ja ihoärsytystä. Se stimuloi kiertoa ja tasoittaa ihoa.

Cornflower-maissiuutonuutos - flavonoidien ja antoosyaniinien ansiosta on pehmentävä, anti-inflammatorinen, antibakteerinen ja supistava vaikutus. Vahvistaa kapillaareja.

Akaasian uute - on antiseptisiä ominaisuuksia. Sitä käytetään myös kuivaan ja herkälle iholle.
Aqua, Steareth-10 Allyl Ether/Acrylates Copolymer, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Rubus Idaeus, Calendula Officinalis, Tilia Cordata, Centaurea Cyanus, Robinia Pseudoaccacia, Dextran, Acetyl Tetrapeptide-2, DMDM Hydantoin, Allantoin, Menthol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate
 
Arvostelut 0 arvostelua