Magneettiripset: Nicky

Landén Lashes ripset
Magneettiripset: Nicky
Magneettiripset: Nicky Magneettiripset: Nicky

Landén Lashes - Nicky Magneettiripset - Landen Lashes erikoismallisto vaaleanpunaisessa rasiassa!

24,50 €
Sisältää alv. 24 %

Landen Lashes erikoismallisto vaaleanpunaisessa rasiassa!

Nicky - Upea megavolume, loiva kaari ja 12-17mm pitkät kuidut! Tämä on kaikista pisin ripsimallimme. Muistuttaa vanhaa Adelea, mutta sitäkin pidemmillä ripsillä ja ohuemmalla ripsinauhalla joka tuo mukavuutta ja helpottaa kiinnitystä. Kuidut ovat myös ohuempia, joka mahdollistaa sen että ripset tuntuvat kevyiltä, tuuheudesta tinkimättä. Jos haluat kunnolla tuuheutta ja näyttävyyttä on Nicky valintasi!

Landén Lashes magneettiripsimallistostamme löydät  helposti juuri sinulle sopivan mallin, haet sitten luonnollista tai  näyttävää lopputulosta.  Magneettiripsemme ovat hellävaraiset omille  ripsille ja kestävät useita kymmeniä käyttokertoja. Voit siis kokonaan  unohtaa vanhanmalliset liimattavat ripsienpidennykset,  jotka  kuluttavat  ripsiäsi ja ärsyttävät silmiäsi. 

Kaikki  mallistomme magneettiripset ovat huolellisesti käsin valmistettuja ja  kiinnitetty 2.5-3.0cm pitkään erittäin ohueen mutta kestävään ripsinauhaan.  Materiaaleina on käytetty vain laadukkainta ja kalleinta synteettistä  silkkikuitua, joka on turvallisin vaihtoehto myös herkille silmille.  Valikoimissa on tällä hetkellä 8 erilaista mallia näyttävästä  luonnolliseen. Ripsi kapenee kärkeä kohden mutta voit tarvittaessa  lyhentää pituutta. Magneetit tulevat molemmille reunoille sekä keskelle.  

Kauniit Landén Lashes magneettiripset  pysyvät  tiukasti kiinni sateella ja tuulella kolmen vahvan magneetin  avulla. Ei enää omien ripsien taivuttamista tai ripsivärin ylenmääräistä  levitystä.  Ei pelkoa että ripsivärit ovat poskilla.

Landén  Lashes magneettiripset ovat kauniit, erittäin laadukkaat  magneettiripset, jotka helpottavat niin arkea kuin juhlaa. Olet aina  huolitellun näköinen ja intensiiviset silmäripsesi korostavat katsettasi  ja nuorentavat ulkonäköasi.  Magneettiripsimallistomme on Suomessa  suunniteltu huomioiden skandinaavinen silmänmuoto sekä ripsien pituus.

Yksi ripsipaketti sisältää 8 osaa: Ripset molempiin silmiin, eli kaksi kokopitkää ripsinauhaa, joissa on kolmen magneetin kiinnitys. Magneettiset vastakappaleet 6kpl, jotka tulevat ripsien alapuolelle kiinni, ovat paketissa valmiina kiinni ripsinauhassa. Ne irtoavat ripsinauhasta peukalon ja etusormen avulla varovasti liu`uttaen. Vastakappaleissa on myös kiinnitettynä muutama ripsi, jotta niiden käsittely sekä kiinnitys olisi helpompaa.

Arvostelut 0 arvostelua