MT Dermarolleri 192 neulaa, titanium 0,75mm

MT Dermarolleri 192 neulaa, titanium 0,75mm
MT Dermarolleri 192 neulaa, titanium 0,75mm MT Dermarolleri 192 neulaa, titanium 0,75mm MT Dermarolleri 192 neulaa, titanium 0,75mm MT Dermarolleri 192 neulaa, titanium 0,75mm

Valikoisissamme jälleen tyylikäs 192 neulainen MT-rolleri. Uusitun ja vahvistetun varren ansiosta rollaustuntuma on entistä parempi.

15,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Valikoisissamme jälleen tyylikäs 192 neulainen MT-rolleri. Uusitun ja vahvistetun varren ansiosta rollaustuntuma on entistä parempi. Varteen on myös lisätty pitävän otteen varmistamiseksi rosopintaa, jolloin ote pitää vaikka kätesi hikoilisivat.

Titaanipäällysteiset kirurginteräksestä olevat neulat ovat kestävämpiä ja läpäisevät ihon pintakerroksen kevyemmällä painanalla. Tämä Dermarolleri on myös tottakai CE-hyväksyksytty.

MT rolleri sopii sinulle, joka haet edullista perusrolleria. Olet aloitteva rollerin käyttäjä tai satunnaiskäyttäjä ja haluat varmaa toimivuutta mutta et halua maksaa ylimääräistä.

192 neulaisen dermarollerin merkittävin ero 540/600 neulaiseen on se, että neulat läpäisevät ihon kevyemmällä painannalla. Sinun ei siis tarvitse käyttää niin paljoa voimaa kuin tiheämmillä neulamäärillä. Vastaavasti joudun käymään läpi rollattavan alueen noin 3 kertaa kuin 540/600 neulausilla dermarollereilla luodaksesi vastaavan määrän pieniä ihotraumoja.

Huom! Dermarollerin käyttöikä on käytöstä ja säilytyksestä riippuen noin 10 käyttökertaa. Muista vaihtaa rollerin uuteen heti kun neulat eivät ole enää terävimmillään. 

Mikroneulaushoito on todettu yhtä tehokkaaksi kuin laser ja muut kuorivat hoidot.

Se lisää ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja näin ollen voi parantaa monia ihon ongelmia kuten:

&bull Raskausarvet
&bull Auringon vaurioittama iho
&bull Ikääntynyt iho (rypyt)
&bull Hiusten lähtö
&bull Selluliitti
&bull Aknearvet
&bull Kaulan juonteet
&bull Laajentuneet ihohuokoset
&bull Hyperpigmentaatio
&bull Monet muut ihon ongelmat, kasvoilla ja vartalossa

Erittäin tehokas ihoa uudistava ja korjaava hoitomenetelmä!

Mikroneulaustela stimuloi ihon kollageenituotantoa ja parantaa myös erilaisten hoitoaineiden ja voiteiden imeytymistä.

Rolleriksi kutsutut mikroneulaustelat ovat pienen maalaustelan tyyppisiä instrumentteja, joissa on neulatela ja sen varsi. Rollerin telaan on kiinnitetty mikroskooppisia, ohuita neuloja. Neulat ovat eri riveissä koko telan ympäri kulkevissa neulajonoissa.

Kokonaisuudessaan yhteen neulatelaan on näin kiinnitettynä 192 neulaa.

Lyhyet neulat: 0.2mm - 0.55mm (-0.75) pituiset neulat sopivat käytettäviksi kosmetologisiin kauneus- ja terveyshoitoloissa tai kotona. Näitä rollereita kutsutaan usein Beauty roller -nimellä.

Pitkät neulat: 0.75mm - 3.0mm ovat tarkoitettu käytettäviksi klinikoilla ja sairaaloissa. Näitä rollereita kutstuaan myös Medi roller- tai Medical roller -nimellä.

Kaikki 0.2 - 0.5mm neulapituudet ovat tehokkaita beauty-tason hoitojen yhteydessä. Kudokset uudistuvat tehokkaasti ja vahvistuvat yksinkertaisen hoidon ansiosta hämmästyttävän tehokkaasti.

Kauneushoitolakäsittelyt tehdään 2-3 viikon välein, jolloin ihokudokselle jää riittävästi aikaa uusiutua edellisen käsittelyn jäljiltä. Neulapituudet 0.50mm ja 0.75mm sopivat esim. kollageenin imeyttämisen stilmulointiin ja arpeutuneen ihon hoitoon. Rollerien pienet piikkien tekemät pistokset saavat hoitoalueella aikaan sen, että elimistö aloittaa välittömästi paranemisprosessin kyseisellä hoitoalueella, jolloin alueelle virtaa energiaa ja ravinteita. Lisäenergiaa ja ravinteita alueelle tarjoavat ne hoitoaineet, joita toimenpiteen yhteydessä tai jälkeen ihoalueelle imeytyy. Siksi suositellaan käytettävän juuri mikroneulaus hoitojen yhteyteen tarkoitettuja voiteita ja naamioita.
 
Muutamien kuukausien jälkeen arpikudosten solurakenne murtuu ja sen sijaan syntyy 'normaalia' uutta ihokudosta. Arvet pehmenevät ja madaltuvat ja niiden aiheuttama kosmeettinen haitta pienenee oleellisesti. Mikroneulaus sopii useimmille arpityypeille, mutta ei ns. keloidiarville, joita neulauksella ei pidä hoitaa. Myöskään luomia ei pidä käsitellä neulauksella.

Telaan on kiinnitetty äärimmäisen pieniä neuloja, jotka on aseteltu telan ympärille. Yhdessä telassa neuloja on kiinnitettynä 192 kappaletta.

Neulat aiheuttavat pieniä reikiä ihon statum corneum-ihokerrokseen, joka mahdollistaa hoitoaineiden imeytymisen ihon syvempiin kerroksiin tehokkaammin.

Neulan uloin kärki aiheuttaa myös verinahassa mikroskooppisen pienen trauman, mikä saa aikaan kehossa seuraavan prosessin: elimistö aloittaa parannusoperaatiot kyseisellä trauma- alueella, jolloin alueelle virtaa energiaa ja ravinteita sekä syntyy normaalia enemmän kollageenia, mikä aikaansaa sen, että kudokset uudistuvat tehokkaasti.

Tämän yksinkertaisen hoitokeinon ansiosta kudokset uudistuvat ja vahvistuvat ällistyttävän nopeasti ja tehokkaasti. Yhden neulauskerran jälkeinen teho kestää pitkään, ja normaalisti kauneushoitoloissa käsittely tehdään 2 &ndash 3 viikon välein, jotta ihokudokselle jää riittävästi aikaa uusiutua ja parantua.

Kun hoitoprosessia on jatkettu samalla alueella säännöllisesti useita kertoja/kuukausia, niin iho muuttuu lopulta kiinteämmäksi, kimmoisammaksi ja sileämmäksi, mikä luonnollisesti tarkoittaa nuoremman näköistä ihoa.

Mikroneulaustela on yhtä henkilökohtainen väline kuin hammasharja. Se tulee desinfioida joka käytön jälkeen joko kiehuvalla vedellä ( max.135 astetta) tai apteekista saatavalla sterilointiaineella.

Hoitoa ei tule tehdä jos sinulla on:

-ärtynyt tai tulehtunut iho
-aktiivinen ja tulehtunut akne tai ruusufinni (yksittäiset näppylät voi kiertää)
-MAREVAN lääkitys tai voimakas kortisonilääkitys
-aktiivisen huuliherpeksen aikana, ota estolääkitys ennen hoitoa
-psoriasis
-tulehtunut atooppinen iho (muuten sopii atooppiselle iholle mutta ei tulehduksen aikana)

Paino:
0.12 kg
Arvostelut 0 arvostelua