Depilation - karvanpoistovoide 100ml

Depilation - karvanpoistovoide 100ml
Depilation - karvanpoistovoide 100ml
8,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Les Cosmetiques Karvanpoistovoide on kaikki mitä tarvitset karvojen poistoon hetkessä!

Karvanpoistovoide liuottaa pikemmin kuin katkaisee ihokarvat, joten niiden takaisinkasvuun kuluu kauemmin kuin höylätessä ja takaisinkasvava karva on pehmeämpää.

Lisäksi hellävarainen koostumus jättää ihon silkkisen sileäksi.

Ota käyttöön taianomaisen tehokas Les Cosmetiques karvanpoistovoide ja pian olet jo menossa - pehmeäihoisena ja stressittömänä.

Pakkauksen sisältö
    100 ml putkilo
    1 lasta

Vaikutusaika
    5 minuuttia


LUE VAROTOIMET HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ!

1) Lue varotoimet ennen käyttöä. Levitä voide lastalla tasaiseksi kerrokseksi ja varmista, että kaikki karvat ovat voiteen peitossa.
2) Anna voiteen vaikuttaa tasan 5 minuuttia ja testaa sen jälkeen pieni alue lastan kärjellä. Jos karvat irtoavat helposti, poista voide lastalla koko alueelta. Tarvittaessa voit antaa voiteen vaikuttaa pidempään, mutta EI YHTEENSÄ YLI KYMMENTÄ MINUUTTIA.
3) HUUHTELE IHOSI huolellisesti vedellä ja kuivaa.

Noudata käyttöohjeita.

Sopii käytettäväksi säärien, käsivarsien ja bikinirajan iholla. Ei sovellu käytettäväksi kasvojen, pään, rinnan tai intiimialueiden iholla tai muilla kehonosilla.

Ei saa käyttää iholla, jossa on luomia, haavoja tai arpia tai joka on ärtynyt tai palanut auringossa, jolta on poistettu ihokarvat viimeisten 72 tunnin aikana tai joka on aiemmin ärtynyt ihokarvanpoistovoiteista.

Jos sinulla on iho-ongelmia tai ihon kuntoon vaikuttava lääkitys, neuvottele tuotteen käytöstä lääkärisi kanssa.

TESTAA IHON REAKTIOT ennen jokaista käyttökertaa levittämällä voidetta käyttöohjeiden mukaisesti pienelle ihoalueelle. Jos iholla ei 24 TUNNIN jälkeen ole merkkejä ärsytyksestä, voit poistaa karvat koko alueelta.

Jos tunnet käytön aikana pistelyä tai kutinaa, poista voide välittömästi ja huuhtele perusteellisesti vedellä. Jos tunne ei häviä, mene lääkäriin.

Älä käytä antiperspiranttia tai muita hajustettuja tuotteita äläkä ui tai ota aurinkoa 24 tuntiin voiteen käytön jälkeen.

Jätä käsittelykertojen väliin vähintään 72 tuntia.

SÄILYTETTÄVÄ LASTEN ULOTTUMATTOMISSA.
Jos ainetta on nielty, hakeuduttava heti lääkärin hoitoon.
Varottava aineen joutumista silmiin. Roiskeet silmistä huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä ja mentävä lääkäriin.
Sisältää emäksisiä ainesosia ja tioglykolaattia.

Paino:
0.25 kg
Arvostelut 0 arvostelua