Bioline Pinkki savi 150g

Bioline Pinkki savi 150g
Bioline Pinkki savi 150g Bioline Pinkki savi 150g
16,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Biolinen savijauheet ovat puhtaita luonnonkosmetiikka tuotteita joita ei ole testattu eläinkokein. Savijauheet eivät sisällä mitään muuta kuin savea eli niissä ei ole mitään kemiallisia ainesosia.

Pinkki savi on...Päivitämme pian suomenkielisen tuoteselosteen.

Biolinelta löytyy punasavi, pinkkisavi, keltasavi, valkosavi ja vihersavi.

Käyttö:
Savi on jauhemaisessa muodossa jolloin siitä on helppo tehdä juuri oikeanlaista riippuen käyttötarkoituksesta. Voit tehdä valmiin savimassan kuppiin tai kämmenelle. Tehoaineeksi voi lisätä mukaan Biolinen kasvovettä. Saven annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia ja huuhdellaan tämän jälkeen pois. Tarvittaessa tämän jälkeen laitetaan vielä kasvovettä sekä kosteusvoide.

Sekoita jauheeseen vähän vettä ja saat paksun massan joka on tarkoitettu kuiviin kohtiin kuten kantapäihin, polviin ja kyynärtaipesiin. Paksu savi soveltuu myös atopia sekä psoriasis ihottumiin (valkoinen savi on tähän paras).

Sekoita jauhetta saman verran veden kanssa ja saat pehmän sekä liukuvan savimassan. Tämä soveltuu parhaiten naamioksi kasvoille, decolteelle ja kaulalle. Pehmeä savi on myös paras rauhoittamaan ärtynyttä ja auringon polttamaa ihoa vartalossa.

Sekoita veteen pieni määrä jauhetta jolloin savimassasta tulee löysää. Löysä massa soveltuu erittäin hyvin kosteuttamaan, rauhoittamaan ja hoitamaan kuivaa sekä ärtynyttä päänahkaa. Säännöllinen saven päänahkaan levitys ehkäisee ikävää hiusten irtoamista. Löysä savi puhdistuu hiuksistä helposti

active ingredients pink Illite clay
the basic composition of: silicon, aluminum, iron, magnesium, sodium, potassium and calcium
Line: clay
Usage: 2-3 times a week
Skin type: mature, sensitive, delicate
Certificates Viva, Not tested on Animals, Nature inside, good brand in 2016
The product contains no SLS, parabens, artificial colors, mineral oils, paraffin oils, silicones, PEG and gluten
 
pink clay
100% natural clay, the clay is a combination of white and red. It includes in its composition, among other things, silicon, aluminum, iron, magnesium, sodium, potassium, and calcium. Its soothing and conducive to soothing sensitive skin and very delicate. Trace elements present in the exhibit healing, disinfectant and smoothing.

HOW TO USE
As a mask for the face and body.
We combine the clay with water or hydrolate, ready mask applied on the face or body for about 10 - 15 minutes. After this time, we rinse thoroughly, toning and moisturizing.
In contact with metal objects lose properties.
Features:
Washing and cleansing
Absorbing and matting
healing
tonic

certificate_bioline
 


Paino:
0.2 kg
Arvostelut 0 arvostelua