Vis Plantis Age Killing Effect syviä juonteita madaltava Syn-ake seerumi 30ml

Vis Plantis Age Killing Effect syviä juonteita madaltava Syn-ake seerumi 30ml
Vis Plantis Age Killing Effect syviä juonteita madaltava Syn-ake seerumi 30ml
16,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Vis Plantis Age Killing Effect syviä juonteita madaltava seerumi 30ml

Vis Plantis Age Killing Effect- tuotteet sisältävät turvallista, bioteknisesti kehiteltyä biomimeettistä kasvolihaksia rentouttavaa tripeptidiä (4%). Pienimolekyylinen koostumus imeytyy nopeammin ja syvemmälle ihoon. Peptidin tarkoituksena on rentouttaa jännittyneita kasvojen lihaksia, ja näin vähentää ilmejuonteita ja uusien juonteiden muodostumista. Peptidi imitoi Waglerin-1 luonnonmukaisen käärmepeptidin (Tropidolaemus Wagleri) ominaisuuksia. Vis Plantis Age killing effect- linjan peptidi on synteettisesti valmistettu, tämä peptidi tunnetaan tavallisesti nimellä syn-ake.

Ongelma: Kasvojen ja kaulan iho on veltostunut ja ikääntynyt, iholla on syviä ilmejuonteita jotka tietysti muodostuvat, kun kasvojen lihakset liikkuvat ja näin &rdquo venyttävät&rdquo ihoa, jolloin syntyy juonteita. 

Ratkaisu: Vis Plantis Age Killing Effect- tuotteet sisältävät turvallista, bioteknisesti kehiteltyä biomimeettistä kasvolihaksia rentouttavaa tripeptidiä (4%). Pienimolekyylinen koostumus imeytyy nopeammin ja syvemmälle ihoon. Peptidin tarkoituksena on rentouttaa jännittyneita kasvojen lihaksia, ja näin vähentää ilmejuonteita ja uusien juonteiden muodostumista. Peptidi imitoi Waglerin-1 luonnonmukaisen käärmepeptidin (Tropidolaemus Wagleri) ominaisuuksia. Vis Plantis Age killing effect- linjan peptidi on synteettisesti valmistettu, tämä peptidi tunnetaan tavallisesti nimellä syn-ake.

Mitä peptidi tekee?
Rentouttaa jännittyneita kasvojen lihaksia saaden ihon tasaisemmaksi ja näin vähentää näkyviä juonteita.

Muut tärkeät ainesosat:

  • Arganöljy, puuvillansiemenöljy, ruusunsiemenöljy -, kosteuttamaan, rauhoittamaan ja ravitsemaan
  • Luonnonmukainen, kasvipohjainen betaiini ja pantenoli &ndash intensiivisesti kosteuttavat ominaisuudet
  • E vitamiini &ndash uudistaa ja ravitsee ihoa, taistelee vapaita radikaaleja vastaan
  • Miedosti hajustettu koostumus &ndash ei allergeeneja

 

Vaikutukset 4 viikon käytön jälkeen:

·         100% testikäyttäjistä vahvistivat, että juonteet ovat huomaamattomampia, pienet juonteet lähes kokonaan poissa. Syvät juonteet madaltuivat.

·         Mittaustulokset osoittivat, että parannusta tapahtui 9% keskimäärin testaajien kesken.

·         Juonteet tasoittuvat, ihon elastisuus ja joustavuus paranee. Iho kiinteytyy ja kasvojen linjat selkeytyvät. Facelift-efekti, iho näyttää ja tuntuu nuorekkaalta. Hidastaa voimakkaasti ihon ikääntymistä.

·         Iho säilyttää ja säätelee kosteutta paremmin, voide ravitsee ja auttaa palauttamaan ihon oman fysiologisen lipidi-suojakerroksen.

·         Ihosta tulee kimmoisa ja &rdquo täyteläinen&rdquo , sekä erittäin hyvin suojattu ulkoiselta rasitukselta ja ilmansaasteelta, sekä muilta ympäristön vaikutuksilta.

·         Voide jättää iholle pehmeän samettisen tunteen ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti.

 

Suositellaan: Ilmeikkäille kasvoille, jolla on näkyviä juonteita ja väsymyksen merkkejä. Iholle joka tarvitsee liftaavaa ja uudistavaa hoitoa.


Käyttö: Levitä aamuin ja illoin puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle kohottavin liikkein. Keskity erityisesti ongelmakohtiin. Seerumin jälkeen levitä iholle päivä &ndash tai yövoide. Seerumia olisi hyvä käyttää vähintään 1kk ajan säännöllisesti.

Ainesosat/INCI: Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Caprylic/capric Triglyceride, Betaine, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Dimethicone, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Tocopheryl Acetate, Rosa Moschata Seed Oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) SEED OIL, Argania Spinosa Kernel Oil, Sodium Polyacrylate, Panthenol, Parfum, Disodium EDTA,  PEG-8, Tocopherol, AscorbYL  Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate.


Paino:
0.1 kg
Arvostelut 0 arvostelua