Basil Element - Puhdistava kuorinta päänahalle 125ml

Basil Element - Puhdistava kuorinta päänahalle 125ml
Basil Element - Puhdistava kuorinta päänahalle 125ml
7,50 €
Sisältää alv. 24 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Basil Element Puhdistava kuorinta päänahalle


Rasvoittuvalle tai hilseilevälle hiuspohjalle, sekä syväpuhdistukseen jos käytössä on paljon muotoilutuotteita. Aktivoimaan hiusten kasvua.

Hiustenhoidossa on tärkeää huolehtia myös hiuspohjasta. Jos hiuspohja ei voi hyvin, niin sillä on yleensä vaikutusta myös hiusten kasvuun ja niiden elinvoimaisuuteen. Kuorinta poistaa kemikaalijäämät ja ylimääräisen talin hiuspohjasta, raikastaa ja virkistää sekä irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja hilsettä. Tuotteen käyttö ei ole tarpeen, jos hiuksesi ovat normaalit ja päänahka voi hyvin.

 

Ocimum Basilicum- uute on luonnonmukainen, orgaaninen uute jota saadaan basilikasta. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että basilikauute vähentää huomattavasti hiustenlähtöä, vahvistaa ja suojaa päänahkaa, ehkäisee hiustenlähtöä ja tekee hiuksista paksummat ja terveemmät. 

Muut tärkeät ainesosat
Olamina Piroctonate &ndash Ehkäisee hilseen muodostumista, palauttaa ihon, sekä päänahan kosteustasapainoa ja luontaista pH:ta.
Niacinamide (B3-vitamiini) &ndash säätelee ja tasapainottaa kosteutta ja ihosolukon uusiutumista, vähentää talineritystä.

Käyttö:
Levitä pieni määrä kuorintaa päänahkaan ennen hiusten pesua shampoolla. Kapea annostelukärki helpottaa tuotteen levitystä suoraan hiuspohjaan, jos hiuksesi ovat pitkät niin tee muutama jakaus ja levitä tuotetta tasaisesti jakauksen suuntaisesti. Hiero sormenpäillä kevyesti pyöritellen, koko päänahan alueelle. Anna kuorinnan vaikuttaa 5-10 minuuttia, jonka jälkeen huuhtele lämpöisellä vedellä. Käsittelyn jälkeen pese hiukset vielä Basil Element- shampoolla. 

Älä käytä kuorintaa useammin kuin 1-2 kertaa kuukaudessa, jos päänahka on kuiva ja ärtynyt. Jos hiuspohja hilseilee kovasti ja hiuspohja rasvoittuu helposti, voi tuotetta käyttää jopa 1-2 kertaa viikossa
Huom. Jos olet käsitellyt hiuksiasi väriaineella, vaalennusaineella tai muulla kemiallisella käsittelyllä, pidä viikon &rdquo varoaika&rdquo , eli odota vähintään viikko ennen kuin käytät kuorintaa, koska näiden käsittelyjen jälkeen hiuspohja voi olla herkempi ja on parempi antaa hiuspohjan &rdquo levähtää&rdquo ennen voimakkaampaa hoitokäsittelyä.
Huolehdi myös, ettei tuotetta pääse silmiin ja limakalvoille, jos näin käy niin huuhtele välittömästi vedellä. Päänahka on hyvä suojata auringolta käsittelyn jälkeen, koska se herkistää ihoa palamiselle ja uv- säteilyn muille haittavaikutuksille, erityisesti kaljuilla alueilla mitä hiukset eivät suojaa.

 

Ainesosat/INCI: AQUA, GLYCOLIC ACID, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, PROPANEDIOL, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, NIACINAMIDE, PASSIFLORA EDULIS FRUIT EXTRACT, CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT, OCIMUM BASILICUM HAIRY ROOT CULTURE EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, COCOS NUCIFERA OIL, PANTHENOL, ALLANTOIN, PIROCTONE OLAMINE, XANTHAN GUM, PARFUM, POTASSIUM SORBATE,  SODIUM BENZOATE, DISODUM EDTA, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM BISULFITE, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE.


 

Paino:
0.2 kg
Arvostelut 0 arvostelua