Intensive Hair Therapy Takiaisöljy hiustenlähtöä vastaan 100ml

Intensive Hair Therapy Takiaisöljy hiustenlähtöä vastaan 100ml
Intensive Hair Therapy Takiaisöljy hiustenlähtöä vastaan 100ml
7,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

 Takiaisöljy hiustenlähtöä vastaan 100ml

Takiaisesta saatavaa öljyä ja uutetta on luonnonkosmetiikassa käytetty ihon- ja hiustenhoidossa vuosisatojen ajan. Takiaisöljyn teho perustuu  en sisältämään runsaaseen määrään kivennäisaineita, mineraaleja ja vitamiineja. Öljy Aktivoi päänahan verenkiertoa, ravitsee ja sitoo kosteutta kuivaan ja kutisevaan päänahkaan.  

Takiaisöljyn on lisäksi tutkittu sisältävän hiusten kasvua edistäviä ja aktivoivia aineita. Takiaisöljy ravitsee kuivaa päänahkaa ja hiuspohjaa aina karvatupessa asti, samalla edistäen uusien hiusten kasvua. Kun sarjan tuotteita käyttää säännöllisesti, myös hiustenlähtö vähenee, hiukset vahvistuvat ja saavat kiiltoa, koska tarkoin valitut raaka-aineet vahvistavat myös hiusten keratiinikerrosta.

Tärkeimmät raaka-aineet

Bh Intensive+ yhdiste
Takiaisöljyuute
Sahapalmun uute
timjamin eteerinen öljy

Luonnollinen takiaisöljy joka on rikastettu arvokkailla biologisesti aktiivisilla ainesosilla. Öljy on uutettu Isotakiaisen juuresta modernilla, luonnollisella, ympäristöystävällisellä ja eettisellä tavalla. 

Tuote on suunnattu hiustenlähtöä ehkäisemään, kaljuuntumiseen ja hiusten kasvun tehostamiseen. Hoitaa myös hilseilevää, kuivaa ja kutisevaa päänahkaa sekä vahvistaa vaurioituneita, hauraita hiuksia ja ehkäisee kaksihaaraisten syntymistä. Auttaa hiuksia säilyttämään luontaisen kiillon ja terveen ulkonäön.

Helppo pestä pois hiuksista, vaikka kyseessä on öljy sen koostumus ei ole liian rasvainen vaan kevyt. Pullossa on kätevä annostelupipetti, jolla tuotteen levitys hiuspohjaan on erityisen helppoa. 

Käyttö: Hiero öljy tasaisesti päänahkaan, levitä annostelupipetin avulla jakaus jakaukselta. Hiero päänahkaa tuotteen imeytymisen edistämiseksi ja verenkierron lisäämiseksi. Jatka kunnes tuote on imeytynyt. Suositeltavaa on laittaa päähän muovinen tai kuminen suojamyssy, joka tehostaa tuotteen imeytymistä ja vaikutusta. Se ei ole kuitenkaan välttämätön. Anna öljyn vaikuttaa 2-3 tuntia, jonka jälkeen voit pestä hiukset shampoolla. Voit käyttää tuotetta säännöllisesti, 1-2 kertaa viikossa kahden kuukauden ajan.

 Jos haluat tehdä nopeavaikutteisemman intensiivihoidon, niin käytä kolmen viikon ajan päivittäin ja toista sama hoito uudelleen kuukauden kuluttua. 


Ainesosat/INCI:
Paraffinum Liquidum, Arctium Lappa Root Extract, Trilareth-4 Phosphate, Ethylhexyl Cocoate, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Beta-Carotene, Thymus Vulgaris Oil, Vetiveria Zizaniodes Root Oil, BHT, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben.

Huom. Tuote sisältää runsaan määrän eteeristä öljyä. Vältä aineen joutumista silmiin ja limakalvoille. Älä käytä tuotetta haavautuneille alueille. Huuhtele runsaalla määrällä vettä jos ainetta joutuu silmiin, limakalvoille tai rikkoutuneelle/ haavautuneelle iholle. Vain ulkoiseen käyttöön. 

Tutustu myös Basil Element hilsettä ja hiustenlähtöä ehkäiseviin tuotteisiin täältä

 

Paino:
0.1 kg
Arvostelut 0 arvostelua