Dr. Santé Keratiinihoitoaine hauraille hiuksille 200ml

Dr. Sante hiustenhoitotuotteet
Dr. Santé Keratiinihoitoaine hauraille hiuksille 200ml
Dr. Santé Keratiinihoitoaine hauraille hiuksille 200ml
9,90 €
Sisältää alv. 24 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Dr. Santé Keratiinihoitoaine hauraille hiuksille

Tekee hiuksista kiiltävät - Hauraille ja elottomille hiuksille

Dr. Santé Keratiini- hiustenhoitolinja on suunnattu hauraille hiuksille, jotka katkeilevat helposti. Keratiini, kollageeni ja arginiini suojaavat hiusta ja estävät sen katkeilua sekä lisäävät joustavuutta ja kiiltoa.

Hiukset muodostuvat pääasiassa keratiinista, mutta sitä voidaan myös käyttää hiustenhoidossa raaka-aineena, sillä huonokuntoisten, hauraiden hiusten ongelma on nimenomaan keratiinikerrosten vaurioituminen mm. kuivuuden takia. Keratiini imeytyy vaurioituneelle hiuksen pinnalle. Se tasoittaa ja silottaa hiusta, sekä suojaa sitä uusilta vaurioilta. Arginiini on aminohappo, joka vahvistaa ja &rdquo elävoittää&rdquo hiusta. Se myös stimuloi hiusten kasvua. Kollageeni luo näkymättömän kerroksen hiuksen pinnalle, joka vahvistaa, suojaa ja palauttaa hiusten hyvinvoinnin.

Keratiinihoitoaine suojaa hiusta ympäristön vaikutuksilta kova tuuli, aurinko, alhaiset tai korkeat lämpötilat. Tuote suojaa hiusta tietysti myös muotoiluraudan, sekä hiustenkuivaajan kuumuudelta. Kuumuus kuivattaa hiusta, pakkanen taas saa hiukset katkeamaan helpommin ja toki kylmyys myös vie tärkeimmän kosteuden pois hiuksesta. Hiukset tulisi suojata aina hyvin lämpötilan ja säänvaihteluiden mukaan.

Käyttö: Levitä tasaisesti pestyjen, kosteiden hiusten pituuksiin ja latvoihin. Voidaan levittää myös tyvestä latvaan, jos hiukset ovat kauttaaltaan huonossa kunnossa ja ne tarvitsevat tehokasta hoitoa. Anna hoitoaineen vaikuttaa 1-2 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.

Ainesosat/INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ceteareth-20, Amodimethicone, Trideceth-10, Cetrimonium Chloride, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Collagen, Arginine, Glycolic Acid, Dimethicone, Sodium Hydroxide, Parfum, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional.


Paino:
0.3 kg
Arvostelut 0 arvostelua