Santana Kiinteyttävä Kollageeni-Elastiini tehoampulli 3ml x 10kpl

Santana Kiinteyttävä Kollageeni-Elastiini tehoampulli 3ml x 10kpl
Santana Kiinteyttävä Kollageeni-Elastiini tehoampulli 3ml x 10kpl Santana Kiinteyttävä Kollageeni-Elastiini tehoampulli 3ml x 10kpl
32,00 €
Sisältää alv. 24 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Santana Collagen-elastiini -tehoampulli 10 x 3 ml - sisältää 10 kpl ampulleja 3ml

Aivan uudesta erästä, intensiivinen tehotuote ihonhoitoon. Katso hintaa.

Ampullit ovat tehotuotteita, jotka hyödyntävät pienimolekyylisiä aktiiviaineita. Ne ovat siis kuin tiivistettyjä seerumeita, jotka lataavat iholle entistä enemmän sen kaipaamia tehoaineita. Steriilit lasiampullit säilyttävät arvokkaat aktiiviaineet suojattuina käyttöhetkeen asti ja niiden tiivistetty koostumus pääsee vaikuttamaan iholla vielä perinteistä seerumia syvemmällä ja tehokkaammin.

Kollageeni-Elastiini tehoampullien anti-age -vaikutteiset aktiiviaineet auttavat stimuloimaan ihon kollageenin tuotantoa ja ylläpitämään ihon joustavuutta. Ikääntyvälle iholle kehitetyt ampullit auttavat tekemään ihosta täyteläisemmän näköisen ja kosteuttamaan sitä tehokkaasti. Tuotetta suositellaan käytettävän myös kosteusköyhälle iholle, jossa kuivuus on aiheuttanut juonteita. Sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Kollageeniampulli-tiiviste levitetään ihon pinnalle, jossa se silottaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti. Levitä seerumi puhdistetulle iholle hierovin liikkein ja anna imeytyä. Seerumin päälle levitetään kasvovoide, mutta jos iho on rasvainen tai ei tarvitse ylimääräistä kosteutusta, riittää seerumi yksinään.
Tuote soveltuu käytettävävksi iontoforeesi- ja ultraäänihoidoissa.

INCI: Aqua, Propylene Glycol, Trideceth-9, PEG-5 Ethylhexanoate, Triticum Vulgare Germ Extract, Triticum Vulgare Bran Extract, Soluble Collagen, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Sodium Citrate, Hexyl Cinnamal, Panthenol, Citric Acid, Allantoin, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Limonene, Citronellol, Eugenol, Linalool

Paino:
0.1 kg
Arvostelut 0 arvostelua