AVENA VITAL CARE kaura- ja ruiskaunokkiuutetta sisältävä rauhoittava seerumi 30ml

AVENA VITAL CARE  kaura- ja ruiskaunokkiuutetta sisältävä rauhoittava seerumi  30ml
AVENA VITAL CARE  kaura- ja ruiskaunokkiuutetta sisältävä rauhoittava seerumi  30ml
11,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Vis Plantis Avena Vital Care Calming seerumi herkälle iholle  - sisältää kaura- ja ruiskaunokkiuutetta

Seerumi rauhoittaa ja vähentää ihoärsytystä ja punoitusta jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Se vahvistaa ihon omaa suojakerrosta ja vähentää väsymyksen ja stressin merkkejä. Iho tuntuu käytön jälkeen kosteutetulta ja pehmeältä. Tuote on hajusteeton.

Kenelle  sopii?:
&bull herkkälle iholle, joka on tyyppillisesti reaktiivinen, ohut, altis ärsytykselle, kuivumiselle, jännitykselle ja polttamiselle
&bull punoittavalle iho joka johtuu epäsuotuisista ympäristötekijöistä, kuten säästä, UV: stä, kylmyydestä, lämmöstä, nopeista lämpötilan muutoksista, ilmansaasteista
&bull kuivalle iholle, joka vaatii intensiivista kosteutusta ja hoitoa

Ratkaisu:
Seerumi rauhoittaa ja vähentää ihon ärsytystä ja punoitusta jo ensimmäisen käytön jälkeen. Se vahvistaa suojavaihetta. Toimii kuten pehmentävä, koska se tarjoaa iholle lipidejä. Vähentää merkkejä väsymyksestä ja stressistä, palauttaa tunteen mukavuutta. Vahvistaa voimakkaasti Avena Vital Care -sarjan vaikutusta, parantaa ihon tilaa. Sävyt ja kosteuttaa, pehmentää ja tasoittaa.

Sisältää optimaalisesti valittuja ainesosia. Dermatologisesti testattu.

Pääainesosat
:
Kaurauute, Avena sativa L. kasvi, jonka tiedetään suojaavan herkkää ihoa vuodesta 2000 BC, jota Hippokrates, lääketieteen isä on jo kuvannut ja joka tunnetaan eri kulttuureissa ympäri maailmaa ärsytyksen korjaamiseksi. Luonnollinen ja hypoallergeeninen kolminkertainen toiminta. Se sisältää korkealaatuista kuitua, jota kutsutaan beta-glukaaniksi, joka kykenee syvään tunkeutumaan ihoon ja stimuloimaan solujen uudistumista. Se rauhoittaa ärsytystä, lisää vastustuskykyä ja ihon uudistumista. Kliiniset tutkimukset ovat vahvistaneet eri tekijöiden, mukaan lukien UV-säteilyn, aiheuttaman punastumisen vähenemisen. Täydellisesti kosteuttaa ja sillä on ryppyjä. Stimuloi fibroblasteja kollageenin tukevaan kerrokseen, vähentää hienoja ryppyjä. Parantaa ihon joustavuutta ja sitkeyttä.

Ruiskaunokki-uutetta, Centaurea cyanus L., jota arvostetaan laajalti, tunnettu pehmeydestään, rauhoittaa ja torjuu vapaita radikaaleja. Kosteiden ärsytykset, äänet, on supistava ja pehmentävä vaikutus. Kutistaa ja vahvistaa kapillaareja, jotka estävät punoittavaa ihoa. Runsaasti luonnollisia aktiivisia aineita, flavonoideja (rutiini) ja antoosyaniineja (syaniini, pelargonidiini) sekä myös pektiini, mineraalisuolat, orgaaniset hapot ja C-vitamiini.

Muut vaikuttavat ainesosat:
&bull Argan-öljy, Shea-voin - luonnolliset pehmentäjät, runsaasti omegahappoja, pehmentävät ja tasaavat voimakkaasti, palauttavat suojaavan lipidikerroksen
&bull glyseriini kannattaa kosteutta
&bull Panthenol, aloe vera - rauhoittaa ja rauhoittaa
&bull betaiini, pantenoli, urea - kosteuttavat, pehmentävät ja tasaavat

Tulokset neljän viikon käytön jälkeen
:
- nopea ja näkyvä ärsytys ja rentoutuminen
- punoituksen merkittävä väheneminen
- poikkeuksellinen helpotus: kutina, palovamma, ihon kiristys
- ihon rasva-esteen rekonstruktio ja vahvistaminen
- voimakas kosteutus
- ihon toleranssin parantaminen
- suojelu haitallisten ja ärsyttävien ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta
- matalampi ryppyjä, ihon tasaisuutta
- iho palauttaa joustavuuden ja pehmeyden

Käyttö: Käytä 2-3 kertaa viikossa. Levitetään puhdistetulle iholle kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle 1-2 kertaa päivässä, erityisesti alueille jolla esiintyy ihoärsytystä tai punoitusta.

Ingredients:

Aqua,  Beta Glucan (Oat), Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Stearate, Palmitynian Izopropylu, Propanediol, Glyceryl Stearate, Glycerin , Urea,   Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-6 Palmitate/Succinate, Cetearyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Centaurea Cyanus Flover Extract,  Allantoin,Phenoxyethanol, Sodium  Polyacrylate, Peg-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Disodium Edta, Caprylyl Glycol.

 

Paino:
0.15 kg
Arvostelut 0 arvostelua