AVENA VITAL CARE hellävarainen puhdistusgeeli kuivalle iholle 300ml

AVENA VITAL CARE hellävarainen puhdistusgeeli kuivalle iholle 300ml
AVENA VITAL CARE hellävarainen puhdistusgeeli kuivalle iholle 300ml
5,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Vis Plantis Avena Vital Care Herkkä kasvopesu herkälle iholle Kaura ja kukkakasvi - Hellävarainen puhdistus

Kasvojen puhdistusgeeli tehokkaaseen mutta hellävaraiseen puhdistukseen. Puhdistaa ja virkistää kasvosi ja kaulan alueen. Tuotteen ainesosat ovat valittu herkkää ihoa ajatellen.

Kenelle  sopii?:
&bull herkkälle iholle, joka on tyyppillisesti reaktiivinen, ohut, altis ärsytykselle, kuivumiselle, jännitykselle ja polttamiselle
&bull punoittavalle iho joka johtuu epäsuotuisista ympäristötekijöistä, kuten säästä, UV: stä, kylmyydestä, lämmöstä, nopeista lämpötilan muutoksista, ilmansaasteista
&bull kuivalle iholle, joka vaatii intensiivista kosteutusta ja hoitoa

Ratkaisu:
Vaahtoava kasvojen puhdistusgeeli puhdistaa ja virkistää kasvosi ja kaulasi. Hellävarainen puhdistus ei aiheuta ihoärsytystö, ihonpuhdistuksen jälkeen ihollasi säilyy sen luonnollinen kosteus-lipidibarrieeri. Kosteuttaa ja hoitaa ihoasi.  Puhdistettu iho on hyvin valmistautunut absorboimaan Avena Vital Care -sarjan sisältämiä aktiivisia aineita.

Optimaaliset ainesosat herkälle iholle:
- Avenacare - luonnollinen, hypoallergeeninen kaurauute
- rauhoittava vehnäuutinuuteri ja aloe vera -geeli
- valittu aines, joka rauhoittaa ärsytystä lisäämällä elinvoimaa ja loistaa
- allergeeneista tuoksuva.

Dermatologisesti testattu herkällä iholla.

Käyttö: Käytä kahdesti päivässä. Levitä pieni määrä geeliä kostutetulle kasvolle ja kaulalle, hieronta varovasti pyörivin liikkein. Huuhtele haalealla vedellä.

Ingredients:

AquaCocamidopropyl BetainePropanediol, Polysorbate 20, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, Hydroxypropylcellulose, Maltooligosyl Glucoside/Hydrogenated Starch Hydrolysate, Beta Glucan(Oat), Centaurea Cyanus Flover Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Parfum, Panthenol, Disodium Edta.

 

Paino:
0.4 kg
Arvostelut 0 arvostelua