RED STOP Peel Formula Pha-Aza Acid 10% pH 4.5 100ml

RED STOP Peel Formula Pha-Aza Acid 10% pH 4.5 100ml
RED STOP Peel Formula Pha-Aza Acid 10% pH 4.5 100ml
29,51 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

*TÄMÄ TUOTE TARJOLLA VAIN AMMATTILAISILLE, EI KULUTTAJILLE* 

Laktobionihappo (PHA), atselaiinihappo (AzA) ja glukonolaktoni (PHA) 10% pH 4,5 couperosaiholle, rosacealle, herkälle, punoittavalle ja helposti reagoivalle ärtyneelle iholle. Puhdistaa perusteellisesti, poistaa ylimääräisen öljyn ja valmistelee ihon seuraavalle kuorintavaiheelle.

Vaikuttavia aineita: 'laktobionihappo (PHA), glukonolaktoni (PHA), atselaiinihappo (AzA), uutteita salviasta, papaijasta, ohdakkeesta, rohtosuopayrtistä (saponaria)

Laktobionihappo (PHA) - luonnollisesti esiintyvästä laktoosista saadun uuden sukupolven happo, jolla on hieman kuoriva vaikutus ilman ärsyttäviä ominaisuuksia. Vähentää aktiivisesti kapillaareja ja telangiectasiaa, stimuloi ihon uudistumista ja estää ryppyjen muodostumista. Se on luonnollinen antioksidantti. Se vahvistaa korjausmekanismeja (stimuloi kollageenisynteesiä), se suojaa UV-säteilyn vaikutuksilta. Se on ainutlaatuinen kyky sitoa vettä ja luoda suojakerros ihon pinnalle, jonka ansiosta iho muuttuu tasaiseksi ja pehmeäksi heti. Voidaan käyttää koko vuoden.
 
Glukonolaktoni (PHA) - muodostuu luonnollisesti maissin jyvien tai glukoosihapetuksen fermentaatiossa. Se on tärkeä ravinto solujen uudistumisprosessissa ja luonnollinen antioksidantti, joka tehokkaasti torjuu vapaita radikaaleja ja vahvistaa ihon korjaus-, puolustus- ja suojamekanismeja ultraviolettisäteilyn ja ympäristön saastumisen vaikutuksia vastaan. Se on erittäin kosteuttava aine, joka auttaa säilyttämään normaalin, luonnollisen tasapainon nesteytyksestä. Sillä ei ole ärsyttäviä ominaisuuksia.
 
Azelaanihappo (AzA), joka on peräisin viljavarjoista, on antibakteerinen vaikutus myös pitkäaikaiseen käyttöön. Vähentää tulehduksellisten muutosten oireita, kuten papules, pustules ja punoitus ja erythema. Se toimii vapaiden radikaalien 'sieppaimina', jotka aktivoivat tulehdusprosesseja. Kirkastaa värjääntymistä ja arpia, sillä on antibakteerista vaikutusta. Se ei aiheuta fototoksisia ja fotoallergisia reaktioita, joten sitä voidaan käyttää myös kesällä.
 
Salvia-uute - puhdistus antiseptisten, supistavien ja antioksidanttisten ominaisuuksien kanssa. Anti-inflammatorinen ja anti-ärsytys. Säätää sienen erittymistä. Vahvistaa verisuonia - se estää mikrokuoreja liian laajilta tai vahingoittuneilta kapillaareilta.
 
Papaijauute - sisältää papaiinia, luonnollisesti papaijahedelmistä löytyviä entsyymejä - löysäämällä yhteyksiä sarveiskalvoihin, kuorivat kuolleita ihosoluja, tasoittavat ihoa ja valmistautuvat ihonhoitotuotteiden aktiivisten ainesosien hyväksymiseen.
 
Maidon ohdakeuute - jolla on vaikutusta tulehduksellisiin oireisiin, antiallergisiin ja antioksidantteihin, joilla on korkea kyky hävittää vapaat radikaalit.
 
Sapon-uute (Saponaria) - luonnolliset saponiinit, joilla on elävöittävä vaikutus, on lievä puhdistus- ja rauhoittava vaikutus, joka auttaa torjumaan liiallista salaosin erittymistä.

Ainesosat/INCI: Aqua, Propylene Glycol, Paraffinum Liquidum, Gluconolactone, Polyquaternium-37, Quillaja Saponaria Bark Extract, Lactobionic Acid, Ceteareth-20, Cyclopentasiloxane, Potassium Azeoyl Diglycinate, Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, Carica Papaya Fruit Extract, Saponaria Officinalis Extract, Azelaic Acid, Silybum Marianum Fruit Extract, Linum Usitatissimum Seed Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Butylparaben, Sodium Benzoate, Ethylparaben, Propylparaben


Paino:
0.3 kg
Arvostelut 0 arvostelua