SPECIAL AESTHETICS ANTI-AGEING LACTIC-PHA Cream 13% pH 4.0 Intense Moisturising Anti-Wrinkle 50ml

Chantarelle - Dermokosmetiikka
SPECIAL AESTHETICS ANTI-AGEING LACTIC-PHA Cream 13% pH 4.0 Intense Moisturising Anti-Wrinkle 50ml
SPECIAL AESTHETICS ANTI-AGEING LACTIC-PHA Cream 13% pH 4.0 Intense Moisturising Anti-Wrinkle 50ml
47,21 €
Sisältää alv. 24 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää
Intensiivinen nuorentava yövoide maitohapolla ja glukonolaktonilla 13% pH 4.0. Stimuloi kollageenikuitujen hydratointia ja uudistumista. Ryppyvalmisteet, stimuloivat keratinisoitumista, jopa ihonväriä, vähentävät värimuutoksia. Puhdistaa ihon perusteellisesti, poistaa kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet. Se vähentää liiallista keratoosia, tasoittaa ryppyjä, vähentää ihon sävyä. Lisää kosteuspitoisuuksia, parantaa sulkukerrointa ja lujaa kosteutta. Stimuloi solujen uudistumista ja elastisten kuitujen synteesiä. Se sisältää maitohappoa 7%, glukonolaktonia 6% (PHA), karhun- ja Rosa Mosqueta -öljyn keventämistä. Tuote on tarkoitettu kaikille ihotyypeille lukuun ottamatta kapillaareja. Erityisesti pehmeäksi iholle, ohennukseksi, joustavuudelta, kypsältä ja ryppyistä ja pigmentaatiopisteistä (iästä).

Maitohappo (AHA) - luonnollinen kosteuttava ainesosa. Se on yksi NMF: n peruskomponenteista. Alentamalla TEWL: ää ja haihduttamalla vettä epidermiksestä, se sitoo vettä epidermiksessä ja palauttaa sulkujännityksen. Aktivoi kollageenin ja elastiinikuitujen uudistamisen ja regeneroinnin mekanismit. Puhdistaa ihon, pehmentää, vähentää ihon sävyä, parantaa elastisuutta ja kiinteyttä tarjoaa erinomaisen kosteuden myös ihon syvemmille kerroksille.

Glukonolaktoni (PHA) - muodostuu luonnollisesti maissin jyvien tai glukoosihapetuksen fermentaatiossa. Se on tärkeä ravinto solujen uudistumisprosessissa ja luonnollinen antioksidantti, joka tehokkaasti torjuu vapaita radikaaleja ja vahvistaa ihon korjaus-, puolustus- ja suojamekanismeja ultraviolettisäteilyn ja ympäristön saastumisen vaikutuksia vastaan. Se on erittäin kosteuttava aine, joka auttaa säilyttämään normaalin, luonnollisen tasapainon nesteytyksestä. Sillä ei ole ärsyttäviä ominaisuuksia.

Bearberry -uute (arbutin) - estää melanogeneesin vähentämällä tyrosinaasin toimintaa, entsyymiä, joka on vastuussa melaniinin tuotannosta ja siten värjääntymisen muodostumisesta.

Ruusuteosöljy (muskottipähkinä) - runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja, transretinolihappoa, tanniineja, flavonoideja, C-vitamiinia ja beetakaroteenia. Sen koostumuksen ansiosta sillä on luonnollinen lujuuskyky valokuvien vanhenemisesta, ja se korjaa UV: n aiheuttamia oireita, vähentää ryppyjä, vähentää pigmenttipaikkojen määrää ja voimakkuutta.

Shea-voita - saatu Vitellaria paradoxa -puusta (Masł osz Parka). Sisältää ravitsevia rasva-aineita, vitamiineja E ja F sekä ainesosia, jotka suojaavat ihoa UVB-säteilyä vastaan. Se luo luonnollisen aurinkosuodattimen, jolla on antioksidanttisia ominaisuuksia. Sillä on tasoittava ja rauhoittava vaikutus ärsytyksiin. Se kevyesti öljyt ihoa jättämättä lihavuuden tunnetta. Suojaa solunsisäisestä sementistä, kosteuttaa ja regeneroi ihon. Se lisää epidermaalisten solujen yhteenkuuluvuutta, pehmentää ja parantaa ihon elastisuutta ja sävyä.

VAROITUS:
&bull Älä käytä ihoa, sillä oireet ovat ärsytystä ja ihon muutoksia.
&bull Käytä päivähoidon aikana voiteita, joissa on korkea SPF 15 UVA / UVB -suojaussuoja, vältä auringonvaloa, älä käytä solariumia.
&bull Kermaa voidaan käyttää isotretinoiinihoidon jälkeen 3-6 kuukauden kuluttua hoidon päättymisestä ja 12 kuukauden kuluttua leikkauksesta - on kuultava ihotautilääkäriä.
&bull ÄLÄ KÄYTÄ NAHKAA SILMÄLLÄ. Älä salli kosketusta limakalvojen kanssa.
&bull Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.

Ennen kuin ostat, lue edellä olevat ohjeet. Ostoksen tekeminen merkitsee sitoutumista tuotteen käyttämiseen edellä kuvatuilla ohjeilla.
Paino:
0.15 kg
Arvostelut 0 arvostelua