NORMACELL Antibakteerinen Mantelihappo- puhdistusneste 10.5% pH 3.5 100ml

Chantarelle - Dermokosmetiikka
NORMACELL  Antibakteerinen Mantelihappo- puhdistusneste 10.5% pH 3.5 100ml
NORMACELL  Antibakteerinen Mantelihappo- puhdistusneste 10.5% pH 3.5 100ml
26,70 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää
*TÄMÄ TUOTE TARJOLLA VAIN AMMATTILAISILLE, EI KULUTTAJILLE.*


NORMACELL
Antibakteerinen puhdistusneste 10.5% Ph 3.5

Antibakteerinen mantelihappoa sisältävä puhdistusneste sekaiholle, herkälle iholle, sekä erittäin kuivalle, hilseilevälle ja ärtyneelle iholle. Kosteuttava ja talintuotantoa tasapainottava puhdistusneste puhdistaa tehokkaasti ja kuorii ihoa hellävaraisesti mantelihapon, mirha-uutteen ja saponaria-uutteen avulla. Avaa tukkeutuneet ihohuokoset talista ja epäpuhtauksista, samalla tasapainottaen ihoa ja auttaa ihoa säilyttämään kosteuden pidempään. Toimii myös antibakteerisesti rauhoittaen tulehdusta ja ihoärsytystä. Ihosta tulee raikas, puhdas ja valmis seuraaville hoitovaiheille, erityisesti aktiiviaineita varten.

Aktiiviset ainesosat: Mantelihappo (AHA) 10.5%, mirhauute, saponaria-uute
 
Mantelihappo - Ei-myrkyllinen alfa-hydroksyylihappo, joka on saatu karvasydennysuutteen hydrolyysillä, sopii kaikille ihotyypeille, jopa herkälle ja ärtyneelle iholle. Sillä on voimakas kosteuttava ja antibakteerinen ja hellästi kuoriva vaikutus. Se säätelee solujen uudistumista, parantaa ihon rakennetta ja väriä, pehmentää ja tasoittaa. Se vähentää pieniä ryppyjä ja arpia, stimuloi elastisten kuitujen synteesiä, vahvistaa elastisuutta. Samalla se puhdistaa ihon ja säätelee talineritystä. Avaa tukkeutuneet ihohuokoset ja poistaa niistä talia ja epäpuhtauksia. Antibakteerinen ja tulehdustä vähentävä. Kirkastaa, vaalentaa pigmenttimuutoksia ja parantaa ihon sävyä.

Mirhauute - eksoottisen balsamihartsin uute normalisoi talirauhasten toimintaa, tasapainottaa talintuotantoa, rauhoittaa, antibakteerinen ja tulehdusta vähentävä.
 
Saponaria-uute - on luonnollinen saponiini, jolla on elävöittävä, hellävaraisesti puhdistava, ja rauhoittava vaikutus. Auttaa vähentämään liiallista talintuotantoa.

Käyttö: Kasvojen tulee olla valmiiksi puhtaat, käytä ennen tätä joko vaahtoavaa puhdistusainetta tai puhdistusgeeliä ihon huolelliseen puhdistukseen ja meikin poistoon. Tämä tuote toimii tavallaan kasvoveden tavoin, mutta samalla kuorii ja tasapainottaa ihon pH:n jotta ihosta tulee vastaanottavainen muita aktiiviaineita varten. Annostele tuotetta vanulapulle ja pyyhi kasvot huolellisesti. Tämän jälkeen voit levittää iholle aktiiviaineita, seerumin ja/tai kasvovoiteen.

Ainesosat/INCI: Aqua, Polyglyceryl-3-Caprate, Mandelic Acid, Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol, Glycerin, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, Commiphora Myrrha Resin Extract, Saponaria Officinalis Leaf/Root Extract, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben


Paino:
0.2 kg
Arvostelut 0 arvostelua