CAVIAR CARE 40+ BOTOSIINI 20% Intensiivinen kaviaariseerumi 30ml

Chantarelle - Dermokosmetiikka
CAVIAR CARE 40+ BOTOSIINI 20% Intensiivinen kaviaariseerumi 30ml
CAVIAR CARE 40+ BOTOSIINI 20% Intensiivinen kaviaariseerumi 30ml
59,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää
Tuotenumero 590180104331 7

CAVIAR CARE 40+ BOTOSIINI 20% Intensiivinen kaviaariseerumi 30ml

Erittäin intensiivisesti liftaava seerumi, joka vähentää ikääntymisen merkkejä sekä silmien ja suun ympärillä olevia ryppyjä - erinomainen vaihtoehto kirurgisten-, sekä pistoshoitojen korvaamiseksi. Kohottaa veltostunutta ihoa ja saa ihon tuntumaan kimmoisammalta. Sisältää runsaan määrän (20%) Botosiinia (Argireline &trade ), joka on rikastettu Oligomatryl &trade pro-kollageeniyhdisteellä ja kaviaariuutteella. Tehokas yhdistelmä saa aikaan näkyviä tuloksia hetkessä. Sisältää myös uudistavaa A- vitamiinia, sekä rauhoittavaa ja kosteuttavaa E-vitamiinia ja allantoiinia.

Käyttö: Annostele pieni määrä tuotetta spaattelin avulla iholle, levitetään puhtaille kasvoille ja kaulalle kohottavin, liftaavin liikkein. Hierotaan iholle hyvin. Seerumin jälkeen suosittelemme käyttämään saman linjan Kaviaari päivä- tai yövoidetta. Voide viimeistelee hoidon ja &rdquo lukitsee&rdquo kosteuden ja tehoaineet ihoon.

Seerumin liftaava vaikutus on havaittavissa lähes heti levityksen jälkeen, mutta säännöllisesti käytettynä tulokset paranevat ja vaikutus on pysyvämpi.

CAVIAR CARE- linjaa suositellaan iholle, jolla on jo selkeitä ikääntymisen merkkejä, ja jonka kollageenipitoisuus ja kimmoisuus on vähentynyt. Iho on paikoitellen veltostunut ja sillä on pinnallisia juonteita tai syvempiä ryppyjä. Yleensä tällainen iho on yli 40-vuotias, mutta ikääntymisen merkit ovat kaikilla yksilöllisiä.

Vaikuttavat ainesosat: Botosiini (Argireline&trade ), Oligomatryl&trade , kaviaariuute, provitamiini A, E vitamiini, Allantoiini

Ainesosat/INCI: Aqua, Acetyl Hexapeptide-3, Isopropyl Mirystate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Enteromorpha Compressa Extract, Cetyl Alcohol, Steareth-10 Allyl Ether/Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Caesalpinia Spinosa Gum, Caviar Extract, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Paraffinum Liquidum, Methylparaben, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Butylparaben, Ethylparaben,  Propylparaben, Parfum, Benzyl BenzoatePaino:
0.2 kg
Arvostelut 0 arvostelua