Skin Academy Kuorintasukat - Teepuuöljy & piparminttu (1 pari)

Revuele
Skin Academy Kuorintasukat - Teepuuöljy & piparminttu (1 pari)
Skin Academy Kuorintasukat - Teepuuöljy & piparminttu (1 pari)
5,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää
Tuotenumero 89953-100

Teepuuöljy & Piparminttu jalkojen kuorintasukat kuorivat jaloista kuivan ihon ja kovettumat, paljastaen pehmeän ja sileän uudistetun ihon n. viikon jälkeen.

Huom. vain normaalille, terveelle iholle. Ei rikkoutuneelle eikä haavautuneelle iholle.

Käyttö: Pese ja kuivaa jalat. Ota tuote pakkauksesta ja irrota sukkaosat toisistaan saksilla. Pue sukat molempiin jalkoihin. Sukan sivuissa on pienet tarrat, joiden avulla voit taittaa ja kiinnittää sukat nilkan ympärille, jotta ne pysyvät paikoillaan tiiviisti koko vaikutusajan. Vaikutusaika 30-45 minuuttia. Vaikutusajalla voi tuntua kihelmöintiä ja pientä kuumotusta, mikä on normaalia. Poista sukat heti jos tunne on liian voimakas tai epämukava. Poista sukat viimeistään 45 minuutin kuluttua. Huuhtele jalat lämpimällä vedellä huolellisesti, jotta aine huuhtoutuu pois jaloista. Levitä kosteuttava voide jaloille rauhoittamaan ja hoitamaan.

Hoidon jälkeiset tulokset:
Iho alkaa hiljalleen kuoriutua noin 1-7 päivän ajan. Seuraavana päivänä ei välttämättä tapahdu vielä mitään, iho voi tuntua ohuemmalta ja kiristelevältä verrattuna normaaliin. 2. päivänä kuoriutumista todennäköisesti ilmenee, riippuen lähtökohdista. Älä revi ihoriekaleita ihosta, anna kuoriutumisen tapahtua itsestään. Repiminen voi aiheuttaa ihon repeämisen liian syvälle. Kun näyttää siltä, että suurta muutosta ei enää tapahdu voit kuoria jalkoja vielä rakeisella kuorinta-aineella, jotta irronnut kuollut iho irtoaa kokonaan. Käytä jalkavoidetta palauttaaksesi jaloille kosteuden ja pehmeyden. Lopputuloksena huomattavasti pehmeämpi ja uudistettu jalkojen iho, paksut kovettumat ja halkeamat ovat poissa tai vähentyneet. Odota vähintään 2 kuukautta ennen seuraavaa hoitokertaa.

Ainesosat/INCI: Aqua, Alcohol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Lactic Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Menthyl Lactate.


Paino:
0.2 kg
Arvostelut 0 arvostelua