Revuele kuoriva naamio jaloille 80ml

Revuele
Revuele kuoriva naamio jaloille 80ml
Revuele kuoriva naamio jaloille 80ml
6,90 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää
Tuotenumero 89663-485

 Tämä jalkoja kuoriva naamio tekee jaloistasi pehmeät, sileät ja uudistetut. 

Voit saada huomattavia tuloksia jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Koostumuksessa on lisättynä ureaa, joka pehmentää jalkoihin helposti syntyviä kovettumia. Lactic acid (laktaalihappo) kuorii kovettunutta ihoaluetta ja ohentaa sitä. Kuoriutuminen tapahtuu hellävaraisesti ihoa ärsyttämättä ja se tukee samalla ihosolujen uusiutumista.

Laktaalihapolla on mieto keratolyyttinen vaikutus, eli se heikentää kuolleen ja uuden ihosolukon välistä sidosta, joka irrottaa kuolleen ihosolukon sekä paksuuntuneen, kovettuneen kerroksen. Se auttaa aktivoimaan epidermiksen uusiutumisprosessia ja parantamaan ihon suojakerrosta. Lopputuloksena on pehmeät ja sileät, kauniit jalat.

Urea on tärkeä perusainesosa ihonhoidossa. Sillä on tärkeä tehtävä ihosolujen kosteustasapainon säätelyssä. Urean määrän vähentyessä iho alka kuoriutumaan ja menettämään kimmoisuutta sekä jalkojen iho alkaa halkeilemaan, muuttumaan karheaksi ja kuivaksi. Urea tasapainottaa veden ja kosteuden määrää niillä alueilla joilla esiintyy kosteusköyhyyttä. Sen matalan molekyylipainon ansiosta se pystyy imeytymään ihon syvempiin kerroksiin, tuoden tärkeän veden ja kosteuden ihosoluille ja auttaa säilyttämään sen soluissa.

Kameliansiemenöljy sisältää yksittäistyydyttymättömiä rasvahappoja, proteiineja sekä erilaisen yhdistelmän mineraaleja ja vitamiineja. Sen ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta, se ravitsee ja pehmentää tehokkaasti jalkojen ihoa, sekä auttaa uudistamaan ja vahvistamaan solukalvoa, tehden ihosta pehmeän.


Käyttö:

Vaihe 1 Valmistelu. Pese jalat lämpimällä vedellä ja kuivaa ne huolellisesti.
Vaihe 2 Naamion levitys. Levitä paksu kerros naamioita jalkaterien päälle sekä jalkapohjiin ja varpaiden väliin. Suojaa jalat kelmulla tai muovilla tiiviisti ja laita puuvillasukat jalkaan kelmun päälle.
Vaihe 3 Viimeistely. 60 minuutin jälkeen poista sukat ja kelmu, sekä pese naamio pois jaloista lämpimällä vedellä ja kuivaa jalat huolellisesti.

Ainesosat/INCI: Aqua, Lactic Acid, Glycerin, Polyquarternium-37, Urea, Camelia Oleifera Seed Oil, Potassium Hydroxide, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Parfum, CI 19140, CI 42090.

Varotoimet: Älä käytä naamiota ärtyneelle, rikkoutuneelle tai haavaiselle iholle. Älä käytä jos olet herkkä mille tahansa tuotteen ainesosalle. Välttääksesi allergisen reaktion, levitä ensin vain pieni määrä tuotetta pienelle ihoalueelle kokeillaksesi syntyykö ärsytystä. Pieni kuivuminen ja ihon kihelmöinti on normaalia mutta ei saa tuntua voimakasta poltetta eikä ihon kuulu punoittaa voimakkaasti. Älä käytä mitään mekaanisia välineitä edesauttaaksesi kuolleen irtoilevan ihosolukon poistamista, anna ihon kuoriutua itsestään. Kuoriutuminen kestää useamman päivän. Huolehdi ettei ainetta mene silmiin tai limakalvoille, huuhtele huolellisesti vedellä mikäli näin käy.

 

Paino:
0.2 kg
Arvostelut 0 arvostelua