Element Snail kasvoseerumi 30ml

Element Snail kasvoseerumi 30ml
Element Snail kasvoseerumi 30ml
15,90 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Vis Plantis Element sarjan Etanaseerumi kasvoille. Etanaseerumi on tehokas korjaamaan ihoa ja auttamaan sitä uusiutumaan nopeammin. Yhdistettynä muihin ihoa hoitaviin ainesosiin tämä seerumi on erinomainen ensimmäisille ikääntymisen merkeille ja niitä ennaltaehkäisemään. Seerumissa on kevyt rauhoittava ja virkistävä geelikoostumus ja pehmeä mieto tuoksu joka sopii myös herkemmille. Seerumi auttaa ihoa vastaanottamaan hoitovoiteet ja antaa lisäboostia ihonhoitoon, tehden ihosta pehmeän ja sileän. Muista lisätä voide seerumin jälkeen, jotta saat parhaan mahdollisen tuloksen. 

Käyttö: Levitä seerumi aamuin ja illoin puhtaille kasvoille ja kaulalle sekä dekolteelle, kohottavin liikkein. Lisää haluamasi kosteusvoide.

Ainesosat/INCI: Snail Secretion Filtrate, Propanediol, Caprylic/ Capric/Succinic Triglyceride, Maltooligosyl Glucoside, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryolyldimethyl Taurate Copolymer, Sorbitan Isostearate, Xanthan Gum,1,2 Hexanediol, Polysorbate 60, Aqua, Phenoxyethanol

Huom! Kyseessä on 'airless' bottle jossa säiliön paine toimii pumppumekanismina. Hapeton tila takaa tuotteelle vielä 15% paremman säilyvyyden. Pulloa ei saa avata, koska tuotteen säilyvyys kärsii ja pumppumekanismi vaurioituu.
 

Paino:
0.2 kg
Arvostelut 0 arvostelua