Beauty Inside Ultraääni ihon kuorintalasta

Beauty Inside Ultraääni ihon kuorintalasta
Beauty Inside Ultraääni ihon kuorintalasta Beauty Inside Ultraääni ihon kuorintalasta Beauty Inside Ultraääni ihon kuorintalasta Beauty Inside Ultraääni ihon kuorintalasta Beauty Inside Ultraääni ihon kuorintalasta

Uusi tyylikkään mustanpuhuva ja moderni Ultraääni-ihonkuorintalaite

79,00 €
Sisältää alv. 24 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Uusi  tyylikkään mustanpuhuva ja moderni Ultraääni-ihonkuorintalaite jossa on  langaton lataus ja IPX5 suojaus kosteudelta. Laite kestää roiskeet ja  valuvan nesteen käytössä, joten voit huoletta levittää  ihonhoitoseerumeita ihollesi reilumminkin. 

Laitteessa on neljä erilaista toimintoa,  jotka ovat Jatkuva  aalto (syväpuhdistus), värähtelevä aalto (liftaus), korkeataajuus ja  sonoforeesi (hoitotuotteiden imeytys). Haluamasi toiminnon valitset  helposti nappia painamalla (ks. kuva)

Ultraäänilasta  toimii johdottomasti akuilla. Mukana seuraa tyylikäs lataustelakka joka  toimii myös  telineenä laitteen säilytystä varten.  Kun pidät laitetta säilytyksessä muista irrottaa latausjohdo verkkovirrasta heti kun ultraäänilasta on ladattu.  Älä pidä laitetta jatkuvassa latauksessa koska se tuhoaa akuston.  Laitteessa on luonnollisesti 1 vuoden takuun, lukuun ottamatta akkuja  joille myönnämme 3kk takuun.

Lasta on kauniisti muotoiltu,  kiiltävän  musta laite jota voi ilomielin pitää esillä. Laite sopii kotona  käytettäväksi, kuin myös hoitolakäyttöön erityisesti kotikäyntejä  tekevälle kosmetologille näppärän kokonsa vuoksi.

4 eri toimintoa:
Jatkuva aalto, syväpuhdistava toiminto
Liftaava värähtelevä aalto
Korkeataajuus syväpuhdistava toiminto
Sonoforeesi, hoitotuotteiden imeytys ihoon

Iho näyttää hoidon jälkeen nuorekkaammalta ja hehkeämmältä. Hoito kuorii kuolleen ihosolukon pois; ihosi tuntuu silkinpehmeältä jolloin hoitoaineet imeytyvät ihoon huomattavasti tehokkaammin. Hoitavaksi seerumiksi suosittelemme Dermofuturen nanopeptidi ja kantasoluseerumia, joka sopii aikuiselle iholle. Seerumi kiinteyttää ihoa ja aktivoi sen omaa kollageenituotantoa.

Tekniset tiedot:
Paino: 205g
Mitat: 175mm x 20mm x 50mm
Output: DC-5V, 1A (ladattava)
Teho: 2.2W
Ultraäänen taajuus: 24kHz
Sinisen aallon aallonpituus: 465+3nm
Vedenpitävyyden luokitus: IPX5 (vain laite, ei telakka)

Pakkaus sisältää:
Laite + suojakorkki
USB-latausjohto

Telakka


Arvostelut 0 arvostelua