Bielenda NEURO HIALURON Kosteuttava hyaluronihapposeerumi 30ml

Bielenda NEURO HIALURON Kosteuttava hyaluronihapposeerumi 30ml
Bielenda NEURO HIALURON Kosteuttava hyaluronihapposeerumi 30ml
16,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Bielenda NEURO Hyaluron syväkosteuttava seerumi


Seerumi joka liftaa ja kiristää ihon pintaa, palauttaa kimmoisuuden ja joustavuuden sekä hidastaa ihon ikääntymisprosessia. Silottaa ja tasoittaa juonteita kasvoilla sekä silmien ympärillä, sekä ehkäisee uusien juonteiden muodostumista. Kirkastaa ihon sävyä ja vähentää pigmenttimuutoksia, tuo iholle hehkua ja kosteuttaa tehokkaasti.

Tuote sopii parhaiten kuivalle, aikuiselle iholle. Tuotteen koostumus on  seerumiksi hieman paksumpi ja hoitava, mutta silti kevyt ja hyvin imeytyvä. Seerumi jättää suojaavan, hoidetun tunteen iholle mutta imeytyy silti hyvin kuivaan, pintakuivaan sekä kosteusköyhään ihoon. Mieto makeahko tuoksu joka soveltuu myös sinulle joka olet herkkä tuoksuille.

 

TOIMINTA

Syvemmälle ihoon imeytyvät aktiiviset ainesosat ovat tehokkaita ehkäisemään ryppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä. Niiden pienten molekyylien ansiosta ne imeytyvät syvemmälle,  jolloin ne vaikuttavat pidempään ja tehokkaammin. 


2 x MÄÄRÄ NEUROPEPTIDIÄ* - on moderni, uuden sukupolven peptidi joka tunnetaan yhtenä parhaista ikääntymistä vastaan taistelevana ainesosana. Se vaikuttaa kasvolihasten supisteluun, eli ehkäisee niiden liikehdintää jolla on vaikutuksensa ryppyjen syntymiseen ja ihon veltostumiseen. Iho venyy, kun pienet lihakset liikkuvat ja Neuropeptidi pyrkii minimoimaan näitä liikkeitä. 


*NEURO- sarjan voiteet sisältävät myös tätä peptidiä, mutta seerumissa sen määrä on tuplattu. 


5 X MÄÄRÄ PIENIMOLEKYYLISTÄ HYALURONIHAPPOA - Erittäin tehokas kosteuden lisääjä, jolla on kyky imeytyä ihon syvempiin kerroksiin. Tämän ansiosta iho on kosteutettu kauttaaltaan, joka on ihannetilanne. Usein kosteutetaan ja suojataan vain ihon pintaa, koska yleiset kosmetiikan ainesosat eivät pysty vaikuttamaan syvemmällä. Hyaluronihapon pienimolekyylisin koostumus kuitenkin mahdollistaa kosteuden viemisen myös syvemmälle, jolloin ihon kunto ja ulkonäkö paranee nopeammin ja ihosta tulee elinvoimainen ja säteilevä. Lisäksi seerumi sisältää tätä ainesosaa viisinkertaisen määrän tavallisesta. 


KERAMIDIT - Suojaavat ihoa kosteuden menetykseltä sekä muodostavat suojaavan pinnan ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Ihanteellinen ainesosa kosteusköyhälle ja pintakuivalle iholle, jolla on ongelmia nimenomaan kosteuden säilyttämisessä, koska ihon pinta on niin kuiva että mikään ei tunnu imeytyvän tarpeeksi syvälle. Keramidit myös ehkäiset juonteiden muodostumista.


KÄYTTÖ

Hiero seerumia puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle aamuin ja illoin. Voit käyttää tuotetta yksinään, mutta suosittelemme käyttämään lisäksi NEURO- sarjan voidetta.

Ainesosat/INCI: Tulossa pian

Paino:
0.15 kg
Arvostelut 0 arvostelua