Bielenda JAPAN LIFT anti-wrinkle seerumi 30ml

Bielenda JAPAN LIFT anti-wrinkle seerumi 30ml
Bielenda JAPAN LIFT anti-wrinkle seerumi 30ml
17,24 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää
Kauniin ja sileän ihon salaisuus - japanilainen ihonhoitofilosofia

Japan Lift on ainutlaatuinen juonteita ehkäisevä, liftaava ihonhoitolinja aikuiselle iholle, joka on saanut inspiraationsa Japanilaisesta ihonhoidosta. Japanilaisessa ihonhoidossa yhdistyvät perinteiset vuosisatoja vanhat perinteet ja raaka-aineet, sekä modernit tehokkaat koostumukset. Erityiset raaka-aineet yhdistetään innovatiivisiin Syn-ake- sekä Riisipeptideihin ja Aasian luonnosta löytyviin  raaka-aineisiin. Nämä uniikit yhdistelmät takaavat iholle tehokasta kosteutusta, kimmoisuuden lisäämistä, ja auttavat ihoa säilymään kauniina ja nuorekkaana pidempään. Kuin Japanilaisten naisten iho, joka näyttää nuoremmalta kuin oikeasti on. 


UUDISTAVA ANTI-WRINKLE SEERUMI, joka on erinomainen ohuelle, herkälle, ikääntyvälle iholle joka kaipaa suojaa sekä näkyviä tuloksia iän tuomien muutoksien ehkäisemiseksi. Nopeasti imeytyvä koostumus, joka sopii iholle sellaisenaan tai saman sarjan voiteiden kanssa. Erinomainen pohja myös meikille. 

Pakkauskoko 30ml

Vaikutus

Seerumin aktiiviset ainesosat tavoittavat ongelmakohdat japanilaisen hoitofilosofian tarkkuudella, stimuloiden ihoa edistäen sen uudistusmekanismia. Seerumi edistää ihon uusiutumista, ravitsee ja tasoittaa ihon värivirheitä kuten pigmenttimuutoksia. Kiinteyttää, tasapainottaa ja lisää joustavuutta, sekä ehkäisee veltostumista ja tasoittaa ihon pintajuonteita. Palauttaa iholle kauniin heleyden ja nuorekkaan hehkun.

Vaikuttavat aineet


SYN AKE, käärmeenmyrkkyä jäljittelevä synteettinen peptidi jolla on ihoa kiristävä ja silottava vaikutus. Syn-ake peptidi vähentää pienten kasvolihasten aktiivisuutta, joka ehkäisee tietysti ryppyjen syntymistä. Tasoittaa myös jo olemassa olevia juonteita ja ryppyjä.


Riisipeptidit stimuloivat ihon puolustusmekanismia ja edistävät sen uusiutumiskykyä. Peptidit tasoittavat tehokkaasti juonteita, ravitsevat ja palauttavat kimmoisuuden ja joustavuuden iholle.


Tsubaki-öljy on tehokas antioksidantti, joka sisältää korkean pitoisuuden Omega- rasvahappoja ja vitamiineja. Ravitsee, uudistaa ja virkistää ihoa, auttaa säilyttämään kosteuden ihon pintakerroksissa. Stimuloi kollageenintuotantoa, jonka ansiosta iho vahvistuu ja joustavuus paranee. 

Tuloksena kimmoisa, heleä, tasapainoinen ja kuulas iho joka on hyvin kosteutettu. Juonteet ja pigmenttimuutokset ovat vähentyneet.


Käyttö: Hiero seerumia tasaisesti puhtaalle kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle joka aamu ja ilta. Tee kohottavia, hierovia liikkeitä lisätäksesi lifting- vaikutusta. Voidaan käyttää yksinään, tai voiteen alla. Seerumi tehostaa voiteiden vaikutusta, joten on suositeltavaa käyttää lisäksi JAPAN LIFT päivä- sekä yövoidetta. 


Ainesosat/INCI: Tulossa pian


Paino:
0.2 kg
Arvostelut 0 arvostelua