Bielenda JAPAN LIFT uudistava anti-wrinkle kasvonaamio 8g

Bielenda JAPAN LIFT uudistava anti-wrinkle kasvonaamio 8g
Bielenda JAPAN LIFT uudistava anti-wrinkle kasvonaamio 8g
2,36 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Kauniin ja sileän ihon salaisuus - japanilainen ihonhoitofilosofia


Japan Lift on ainutlaatuinen juonteita ehkäisevä, liftaava ihonhoitolinja aikuiselle iholle, joka on saanut inspiraationsa Japanilaisesta ihonhoidosta. Japanilaisessa ihonhoidossa yhdistyvät perinteiset vuosisatoja vanhat perinteet ja raaka-aineet, sekä modernit tehokkaat koostumukset. Erityiset raaka-aineet yhdistetään innovatiivisiin Syn-ake- sekä Riisipeptideihin ja Aasian luonnosta löytyviin  raaka-aineisiin. Nämä uniikit yhdistelmät takaavat iholle tehokasta kosteutusta, kimmoisuuden lisäämistä, ja auttavat ihoa säilymään kauniina ja nuorekkaana pidempään. Kuin Japanilaisten naisten iho, joka näyttää nuoremmalta kuin oikeasti on. 


UUDISTAVA ANTI-WRINKLE KASVONAAMIO, on erinomainen ohuelle, herkälle, ikääntyvälle iholle, joka kaipaa suojaa sekä näkyviä tuloksia iän tuomien muutoksien ehkäisemiseksi. Naamion täyteläinen, runsaasti vaikuttavia aineita sisältävä koostumus tuo iholle todellista tehohoitoa aina kun sitä tarvitset.


Pakkauskoko 8g pussi, 1-2 käyttökertaa.


Vaikutus 


Naamion sisältämät aktiiviset ainesosat tavoittavat ongelmakohdat japanilaisen hoitofilosofian tarkkuudella, stimuloiden ihoa edistäen sen uudistusmekanismia. Kasvonaamio edistää ihon uusiutumista, ravitsee ja tasoittaa ihon värivirheitä kuten pigmenttimuutoksia. Kiinteyttää, tasapainottaa ja lisää joustavuutta, sekä ehkäisee veltostumista ja tasoittaa ihon pintajuonteita. Palauttaa iholle kauniin heleyden ja nuorekkaan hehkun. 


Vaikuttavat aineet


SYN AKE, käärmeenmyrkkyä jäljittelevä synteettinen peptidi jolla on ihoa kiristävä ja silottava vaikutus. Syn-ake peptidi vähentää pienten kasvolihasten aktiivisuutta, joka ehkäisee tietysti ryppyjen syntymistä. Tasoittaa myös jo olemassaolevia juonteita ja ryppyjä.


Riisipeptidit stimuloivat ihon puolustusmekanismia ja edistävät sen uusiutumiskykyä. Peptidit tasoittavat tehokkaasti juonteita, ravitsevat ja palauttavat kimmoisuuden ja joustavuuden iholle.


Silkkiproteiinit kosteuttavat optimaalisesti, tasoittavat ja silottavat sekä ehkäisevät ihon kuivumista tehokkaasti. Ne myös uudistavat ja tuovat iholle kirkastusta ja heleyttä.

Tuloksena kimmoisa, heleä, tasapainoinen ja kuulas iho joka on hyvin kosteutettu. Juonteet ja pigmenttimuutokset ovat vähentyneet.


Käyttö: Levitä kasvonaamiota tasaisesti puhtaalle kasvojen, kaulan ja decolteen iholle. Anna naamion vaikuttaa kunnes se on imeytynyt lähes kokonaan, n. 20 minuutin kuluttua. Voit pyyhkiä ylimääräisen naamion iholta pois vanulapun avulla. Älä pese pois. Käytä aina kun tuntuu että iho tarvitsee tehohoitoa. Voit levittää naamion jälkeen iholle yö- tai päivävoiteen. 


Ainesosat/INCI: Tulossa pian


Paino:
0.03 kg
Arvostelut 0 arvostelua