Bielenda BLACK SUGAR DETOX kosteuttava kasvojenpuhdistusgeeli 200ml

Bielenda BLACK SUGAR DETOX kosteuttava kasvojenpuhdistusgeeli 200ml
Bielenda BLACK SUGAR DETOX kosteuttava kasvojenpuhdistusgeeli 200ml
13,52 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Detox, kuona-aineita poistava, kosteuttava micellar kasvojenpuhdistusgeeli puhdistaa kasvot hellävaraisesti, mutta samalla huolellisesti ja tehokkaasti. Puhdistaa ja virkistää ongelmaihon, sekä rasvaisen ja sekaihon. 

Tuotteen erikoinen koostumus perustuu innovatiiviseen sokerin ja hiilen yhdistelmään, joka poistaa meikin ja ylimääräisen rasvan, avaa ihohuokoset, sekä poistaa ihosta myrkkyjä ja saastetia. Se  tuo iholle kosteutta, auttaa säilyttämään ihon mattaisena sekä rauhoittaa ihon ärsytystä. Tämä tuote on täydellinen ensimmäisen vaiheen puhdistustuote, jonka jälkeen on hyvä jatkaa muihin hoitovaiheisiin. 

Pakkaus 200g pumppupullo

Toiminta

Puhdistusgeeli sisältää arvostettuja, erittäin tehokkaita vaikuttavia aineita:

Ruokosokerilla on vahvat puhdistavat ja antibakteeriset ominaisuudet. Se sisältää lukuisia mineraaleja ja alkuaineita:  rautaa, kalsiumia, fosforia, kaliumia ja magnesiumia. Kuorii kuolleen ihosolukon pois varovasti, avaa ja puhdistaa huokoset, uudistaa, rauhoittaa ja vähentää ärsytyksiä. Antaa iholle tasaisen, terveen värin ja tuo hehkua. 

Aktiivihiilellä on voimakkaiden imukykyisten ominaisuuksiensa vuoksi kyky ihon syväpuhdistamiseen. Se toimii kuin magneetti: se houkuttelee ja imee toksiineja, kuollutta ihosolukkoa, ylimääräistä talia ja muita epäpuhtauksia ihon pinnalta ja syvemmistä kerroksista. Puhdistaa tehokkaasti tukkeutuneet huokoset, tasoittaa ihon sävyä ja ehkäisee ihottumaa ja ihon hilseilyä.

Vaikutus Täysin puhdistettu, raikas ja sileä iho. 

Käyttö Hiero geeliä hellävaraisesti kostealle iholle ja huuhtele sitten  vedellä. Käytä aamuin ja illoin. Levitä puhdistuksen jälkeen iholle sopivat kosteuttavat tuotteet.

AINESOSAT/INCI: TULOSSA PIAN

Paino:
0.3 kg
Arvostelut 0 arvostelua