Bielenda BLACK SUGAR DETOX puhdistava ja kuona-aineita poistava kuorinta-naamio 8g

Bielenda BLACK SUGAR DETOX puhdistava ja kuona-aineita poistava kuorinta-naamio 8g
Bielenda BLACK SUGAR DETOX puhdistava ja kuona-aineita poistava kuorinta-naamio 8g
2,48 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Detox- puhdistava kuorintanaamio parantaa tehokkaasti ongelmaihon, sekä rasvaisen ja sekaihon toimintaa. Erityinen koostumus, joka perustuu innovatiiviseen ruokosokerin ja hiilen yhdistelmään,  jolla on tehokas detox vaikutus. Kuorintanaamio parantaa näkyvästi ihon ulkonäköä ja edistää ihon hyvinvointia. Tasapainottaa ihon talineritystä ja auttaa pitämään ihon mattaisena pidempään. Rauhoittaa aknen aiheuttamaa ihoärsytystä. Häivyttää ihohuokosia, eli saa ne näyttämään pienemmiltä. 


Kuorinta kuorii kuolleen ihosolukon, tasoittaa ja pehmentää ihoa ja avaa tukkeutuneet ihohuokoset. Naamio puhdistaa, kosteuttaa ja tuo mattaisuutta, imee ylimääräistä ihotalia, supistaa huokosia ja ehkäisee epäpuhtauksia. Tasoittaa ihon sävyä, lisää elinvoimaa, palauttaa kirkkauden, rauhoittaa ja pehmentää ihoa.


8 g pussi (riittää 2 käyttökertaan)


Toiminta

Naamio sisältää arvostettuja, erittäin tehokkaita vaikuttavia aineita.


Ruokosokerilla on vahvat puhdistavat ja antibakteeriset ominaisuudet. Se sisältää lukuisia mineraaleja ja alkuaineita:  rautaa, kalsiumia, fosforia, kaliumia ja magnesiumia. Kuorii kuolleen ihosolukon pois varovasti, avaa ja puhdistaa huokoset, uudistaa, rauhoittaa ja vähentää ärsytyksiä. Antaa iholle tasaisen, terveen värin ja tuo hehkua.

 

Aktiivihiilellä on voimakkaiden imukykyisten ominaisuuksiensa vuoksi kyky ihon syväpuhdistamiseen. Se toimii kuin magneetti: se houkuttelee ja imee toksiineja, kuollutta ihosolukkoa, ylimääräistä talia ja muita epäpuhtauksia ihon pinnalta ja syvemmistä kerroksista. Puhdistaa tehokkaasti tukkeutuneet huokoset, tasoittaa ihon sävyä ja ehkäisee ihottumaa ja ihon hilseilyä.


Vaikutus


Sileä, mattainen, hyvin kosteutettu, säteilevä iho. Huokoset näyttävät pienemmiltä ja ihon virhee ovat huomaamattomampia. 


Käyttö

Levitä naamio puhtaalle iholle pyörivin liikkein. Vältä silmänympärysaluetta. Anna vaikuttaa n. 15 minuuttia, huuhtele pois lämpimällä vedellä. Levitä lopuksi iholle Black sugar detox seerumi ja voide.


AINESOSAT/INCI: TULOSSA PIAN


Paino:
0.1 kg
Arvostelut 0 arvostelua