Bielenda BLACK SUGAR DETOX kosteuttava päivä/yövoide 50ml

Bielenda BLACK SUGAR DETOX kosteuttava päivä/yövoide 50ml
Bielenda BLACK SUGAR DETOX kosteuttava päivä/yövoide 50ml
17,24 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Detox, kuona-aineita poistava ja kosteuttava voide, jolla on geelimäinen kevyt koostumus. Parantaa ja tasapainottaa ongelmaihon sekä rasvaisen ja sekaihon toimintaa. Voiteen erityinen koostumus perustuu ruokosokerin ja hiilen yhdistelmään, jolla on tehokas detox vaikutus. Voide parantaa näkyvästi ihon ulkonäköä ja edistää ihon hyvinvointia. Tasapainottaa ihon talineritystä ja auttaa pitämään ihon mattaisena pidempään. Rauhoittaa aknen aiheuttamaa ihoärsytystä. Häivyttää ihohuokosia, eli saa ne näyttämään pienemmiltä. Voide myös tasoittaa tehokkaasti ihonsävyä ja tuo sille hehkua.

Toiminta
Voide sisältää arvostettuja, erittäin tehokkaita vaikuttavia aineita.

Ruokosokerilla on vahvat puhdistavat ja antibakteeriset ominaisuudet. Se sisältää lukuisia mineraaleja ja alkuaineita:  rautaa, kalsiumia, fosforia, kaliumia ja magnesiumia. Kuorii kuolleen ihosolukon pois varovasti, avaa ja puhdistaa huokoset, uudistaa, rauhoittaa ja vähentää ärsytyksiä. Antaa iholle tasaisen, terveen värin ja tuo hehkua.


Aktiivihiilellä on voimakkaiden imukykyisten ominaisuuksiensa vuoksi kyky ihon syväpuhdistamiseen. Se toimii kuin magneetti: se houkuttelee ja imee toksiineja, kuollutta ihosolukkoa, ylimääräistä talia ja muita epäpuhtauksia ihon pinnalta ja syvemmistä kerroksista. Puhdistaa tehokkaasti tukkeutuneet huokoset, tasoittaa ihon sävyä ja ehkäisee ihottumaa ja ihon hilseilyä.

Vaikutus
Sileä, mattainen, hyvin kosteutettu ja säteilevä iho. Huokoset näyttävät pienemmiltä ja ihon virheet ovat huomaamattomampia. 

Käyttö
Hiero voidetta puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle aamuin ja illoin, kasvojen puhdistuksen ja seerumin jälkeen.

AINESOSAT/INCI: TULOSSA PIAN

Paino:
0.3 kg
Arvostelut 0 arvostelua