Bielenda NEURO COLLAGEN liftaava anti-wrinkle päivä/yövoide 50+ 50ml

Bielenda NEURO COLLAGEN liftaava anti-wrinkle päivä/yövoide 50+ 50ml
Bielenda NEURO COLLAGEN liftaava anti-wrinkle päivä/yövoide 50+ 50ml
16,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Neuro Collagen kasvovoide ikääntyvälle iholle 50+


Neuro Collagen voide tasoittaa näkyviä juonteita ihossa ja ehkäisee tehokkaasti uusien juonteiden muodostumista. Voide kohottaa ja tasoittaa ihoa, auttaen kimmoisuuden säilyttämisessä. Kosteuttaa erittäin tehokkaasti, häivyttää laajentuneita ihohuokosia ja hillitsee rasvoittuvan- ja sekaihon kiiltelyä päivän mittaan.

Voide sisältää paljon tehokkaita aktiivisia ikääntymisprosessia hidastavia ainesosia, jotka vaikuttavat iholla vielä useiden päivien ajan voiteen käytön jälkeen.


Raikas tuoksu, voidemainen koostumus joka ei kuitenkaan ole raskas tai paksu. Sopii erityisesti normaalille ja kosteusköyhälle iholle, joka on menettänyt kimmoisuuttaan. 


Aktiiviset ainesosat:

Neuropeptidi - Uudenaikainen peptidi, joka ehkäisee tehokkaasti uusien ryppyjen muodostumista.

3x Kollageenipeptidi - Syvävaikutteinen ainesosa, joka aktivoi kollageenintuotantoa sekä ehkäisee ihon veltostumista.

C + E-vitamiinit - Suojaa ihoa tehokkaasti ikääntymiseltä. Kirkastaa ja kosteuttaa. Tasoittaa ihonsävyä ja vähentää pigmenttimuutoksia. Lisää ihon kimmoisuutta ja joustavuutta, sekä tuo suojaa ulkoisia haittatekijöitä vastaan.


Käyttö:

Levitä voidetta aamuin ja illoin puhdistetulle iholle, käy läpi kasvot, kaula ja dekolteen alue. Tehokkaamman tuloksen saavuttamiseksi käytä saman sarjan Neuro Collagen seerumia voiteen alla. Toimii erinomaisesti meikin alla.

Paino:
0.3 kg
Arvostelut 0 arvostelua