Bielenda NEURO COLLAGEN uudistava anti-wrinkle päivä/yövoide 60+ 50ml

Bielenda NEURO COLLAGEN uudistava anti-wrinkle päivä/yövoide 60+ 50ml
Bielenda NEURO COLLAGEN uudistava anti-wrinkle päivä/yövoide 60+ 50ml
17,24 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Neuro Collagen kasvovoide ikääntyneelle iholle 60+


Neuro Collagen voide tasoittaa näkyviä juonteita ihossa ja ehkäisee tehokkaasti uusien juonteiden muodostumista. Voide kohottaa ja tasoittaa ihoa, auttaen kimmoisuuden säilyttämisessä. Kosteuttaa erittäin tehokkaasti, häivyttää laajentuneita ihohuokosia ja hillitsee rasvoittuvan- ja sekaihon kiiltelyä päivän mittaan.

Voide sisältää paljon tehokkaita aktiivisia ikääntymisprosessia hidastavia ainesosia, jotka vaikuttavat iholla vielä useiden päivien ajan voiteen käytön jälkeen.


Raikas tuoksu, voidemainen ja täyteläinen koostumus. Sopii erityisesti normaalille ja kosteusköyhälle ikääntyneelle iholle, joka on menettänyt kimmoisuuttaan. 


Aktiiviset ainesosat:

Neuropeptidi - Uudenaikainen peptidi, joka ehkäisee tehokkaasti uusien ryppyjen muodostumista.

4x Kollageenipeptidi - Syvävaikutteinen ainesosa, joka aktivoi kollageenintuotantoa sekä ehkäisee ihon veltostumista.

Kalsium - Erinomainen ainesosa hoitamaan ikääntynyttä ihoa.  Stimuloi ihosolujen uusiutumista, lisää niiden kalsiumpitoisuutta ja korjaa ihon pintakerrosta tehokkaasti. Kiinteyttää, tasapainottaa ja vahvistaa ihoa. Rauhoittaa myös ihoärsytystä.


Käyttö:

Levitä voidetta aamuin ja illoin puhdistetulle iholle, käy läpi kasvot, kaula ja dekolteen alue. Tehokkaamman tuloksen saavuttamiseksi käytä saman sarjan Neuro Collagen seerumia voiteen alla. Toimii erinomaisesti meikin alla.

Paino:
0.3 kg
Arvostelut 0 arvostelua