Sun X11 UV-LED Pro kynsiuuni 280W

Sun X11 UV-LED Pro kynsiuuni 280W
Sun X11 UV-LED Pro kynsiuuni 280W Sun X11 UV-LED Pro kynsiuuni 280W Sun X11 UV-LED Pro kynsiuuni 280W Sun X11 UV-LED Pro kynsiuuni 280W Sun X11 UV-LED Pro kynsiuuni 280W Sun X11 UV-LED Pro kynsiuuni 280W Sun X11 UV-LED Pro kynsiuuni 280W Sun X11 UV-LED Pro kynsiuuni 280W Sun X11 UV-LED Pro kynsiuuni 280W Sun X11 UV-LED Pro kynsiuuni 280W

Korkealaatuinen SUN X11 Led MAX ammattikäyttöön suunniteltu kokokäden UV & LED uuni.

Tuotetta rajoitettu erä.
59,00 €
Sisältää alv. 24 %
 1. Korkealaatuinen SUN X11 Led MAX ammattikäyttöön suunniteltu UV & LED uuni. Kovettaa kaikki materiaalit, sopii UV ja LED-geeleille, geelilakoille sekä kestolakoille laajan 365-405 nm aallonpituuden ansiosta!

  SUN X11 Led PRO soveltuu käsille ja jaloille, optimaalisesti sijoitetut LED lamput (66kpl) kovettavat kaikki kynnet täydellisen tasaisesti yhdellä kerralla.

  Uunin erityiset infrapunasensorit mahdollistavat huippukätevän automaattisen käynnistyksen. Ihanteellinen ammattikäyttöön.

  - 66 LED-lamppua / 280W 

  - Huoltovapaa

  - Automaattinen on/off liiketunnistimella

  - Irroitettava pohjalevy helpottaa esim. varpaankynsien geelausta

  - 10/30/60 sek. ajastin

  - 99 sek. low heat mode herkille asiakkaille. 

  - 365 & 405 nm kaikille UV- ja LED-Geeleille

  - Digitaalinäyttö


 

 

 

Laadukas ja hygieninen UV-LED kynsiuuni on myös tehokas, kokonaisteho 280W.

Haluatko hoitaa kynsiäsi nopeasti ja hygienisesti? Meillä on tarjota sinulle helppokäyttöinen, tyylikäs ja ennen kaikkea hygieninen vaihtoehto.

Selkeä nestekidenäyttö näyttää myös asiakkaalle hoidon kulun.

Monipuoliset toiminnot. Helppokäyttöinen ajastin, selkeä nestekidenäyttö ja käyttömukavuutta lisäävä infrapunatunnistin.

Kuivattaa Geelilakan myös reunoja myöden, jolloin lopputulos kestää pidempään.

Lisäominaisuutena kynsilakan kuivattaja.

 

Älykäs infrapunasensori, automaattinen käynnistys.

LED Nail Dryer Pro ™ 280W 66 LEDiä voidaan käyttää sekä käsien että varpaankynsien geelin/ lakan kovettamiseen.

Kestävien, kauniiden ja täydellisen näköisten kynsien saamiseksi aseta ajastin käyttämäsi geelin mukaan. Tämän jälkeen vie käsi uunin sisälle. Toista yllä mainittu prosessi kunnes geeli on täysin kuivunut.
66Tehokasta lediä takaa 280W kokonaistehon. Tällä kovetat lakan tai geelin nopeammin kuin aiemmin.
  "Epäilemättä paras valinta jokaiselle, joka haluaa panostaa kynsiinsä."

Yhteenveto:

✔️ LED-kynsien kuivuri antaa sinun kuivata kynnet neljässä eri asetuksessa: jopa 10/30/60 tai 99s kuivattaa kynsilakan ja kovettaa UV-geelin, geelilakan ja kestolakan.

✔️ Koko spektrin UV-kynsilamppu - LED-kynsienkuivain Pro ™ ei ole vain edistynein kynsien lakkauskuivain, joka on tällä hetkellä saatavana, vaan antaa sinulle myös 365 nm:n ja 405 nm:n ultraviolettivalon joka nopeuttaa geelin kuivumista.

✔️ Palkinnon arvoinen muotoilu - LED kynsiuunin muotoilu ja ulkonäky hivelee silmää. Monikäyttöinen kynsiuuni on kevyt kantaa, irrotettavan pohjan vuoksi sopii erinomaisesti myös varpaan kynsille. Voit ottaa laitteen mukaan minne vain ja sopii erinomaisesti myös liikkuvalle kosmetologille.

✔️ Enemmän halvemmalla - Markkinoiden tehokkimpia UV LED-uuneja. Laite tarjoaa 180 W:n maksimitehon 57 kirkkaalla LED-diodilla. Laitteen UV valo steriloi tehokkaasti myös virukset ja bakteerit.

✔️ Älykäs tekniikka - LED-uunista löytyy kynsilakan kuivuri. Kuivurin vieressä oikealla ja vasemmalla puolella on kaksi infrapuna anturia, jotka havaitsevat automaattisesti kätesi liikkumisen ja kytkeytyvät päälle tai pois päältä tilanteen mukaan. Ottaessasi kätesi ulos UV-led uuni sammuu ja toisaalta menee päälle kun asetat kätesi uudelleen sisään. Helppokäyttöinen ja ominaisuus sopii erityisesti ammattikäyttöön. Lisäksi LCD-näytön ajastinlaskuri kertoo asiakkaalle jäljellä olevan hoitoajan.Paino:
0.4 kg
Arvostelut 0 arvostelua