Magneettiripset: Cardi

Landén Lashes ripset
Magneettiripset: Cardi
Magneettiripset: Cardi Magneettiripset: Cardi Magneettiripset: Cardi

Magneettiripset: Cardi

24,50 €
Sisältää alv. 24 %

 Landén Lashes magneettiripset - UUSI MALLI: Upea näyttävä Cardi

Pituus 8-13mm. Rikottu 3D- malli jossa ripsiä on useassa eri kerroksessa, luoden luonnollisen  ripsipidennysmäisen efektin näyttävyydestä tinkimättä. Silmiä avaava malli jossa kuidut pitenevät silmän keskelle ja lähelle ulkoreunaa, mutta lyhenevät jälleen sisä ja ulkonurkassa. Ohut ja joustava ripsinauha. 

Landén Lashes magneettiripset ovat Suomessa suunnitellut erittäin laadukkaat magneettiripset joilla on oikein huollettuna useita kymmeniä käyttökertoja. Magneettiripset ovat "cruelty free" ja sopivat myös herkkäsilmäisille.

Pienen harjoittelun jälkeen käyttö on erittäin helppoa etkä tarvitse kiinnitykseen liimaa. Ylös tulee yksi pitkä ripsinauha ja alas kolme pientä palaa joissa jokaisessa on turvallinen 3mm magneetti joka ei sisällä nikkeliä. Käytössä et huomaa magneetteja lainkaan ja ne eivät vahingoita omia ripsiä - olemme pitäneet tätä suunnittelumme ehdottomana vaatimuksena.

Kaikki mallistomme magneettiripset ovat huolellisesti käsin valmistettuja ja kiinnitetty 2.5-3.0cm pitkään erittäin ohueen mutta kestävään ripsinauhaan. Materiaaleina on käytetty vain laadukkainta ja kalleinta synteettistä silkkikuitua, joka on turvallisin vaihtoehto myös herkille silmille. Valikoimissa on tällä hetkellä 8 erilaista mallia näyttävästä luonnolliseen.

Arvostelut 0 arvostelua