Dr. Pen Ultima A6S mikroneulauskynä

Dr. Pen Ultima A6S mikroneulauskynä
Dr. Pen Ultima A6S mikroneulauskynä Dr. Pen Ultima A6S mikroneulauskynä Dr. Pen Ultima A6S mikroneulauskynä Dr. Pen Ultima A6S mikroneulauskynä Dr. Pen Ultima A6S mikroneulauskynä Dr. Pen Ultima A6S mikroneulauskynä Dr. Pen Ultima A6S mikroneulauskynä

Innovatiivinen uusi mikroneulauskynä

220,00 €
Sisältää alv. 24 %
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 2 kpl
10%

Dr. Pen Ultima A6S – Innovatiivinen uusi mikroneulauskynä

Dr. Pen Ultima A6S- mikroneulauslaitepaketti sisältää

- 2 akkua. Voit ladata toista akkua samalla kun käytät kynää toisella akulla. Akun lataukseen oma latausmoduli.

- 1 latausmoduli. Ei- varaava akku, käytetään virtajohdon kanssa.

- Virta / latausjohto

Uusi innovaatio: Smart Memory- ominaisuus: Akku, joka mukautuu käyttäjänsä tarpeisiin muistamalla aina viimeksi käytetyt asetukset.

3D Teknologia: 3 erillistä virtalähdettä, jotka tuovat 3 kertaa enemmän suojaa laitteen komponenteille. 3D Teknologian avulla on saatu entistä stabiilimpi ja tehokkaampi kynä, joka kestää vaativaakin ammattikäyttöä.

3L lukitus: Kiinnittää neulauspään kolmesta eri kohdasta. Neula kiinnittyy napakasti ja turvallisesti. Hoito on vakaampi tehdä ja siitä saadaan paras mahdollinen hyöty.

Neulauspäät: neulan paksuus 0.18mm, ohuempi kuin hyvin yleinen 0.25mm. Ohuempi ja terävämpi neula ei venytä ja ärsytä turhaan ihoa, on kivuttomampi ja paranemisaika nopeampi.  

Dr. Pen A6S kynässä käytetään steriilejä, vieläkin ohuempia neuloja kuin monissa muissa kynissä. Toimintaperiaate on tietysti sama, eli neulaamalla ihoa luodaan mikroskooppisen pieniä kanavia, joita pitkin hoitavat aineet pääsevät imeytymään syvemmälle ihoon ja vaikuttamaan näin paremmin. Lisäksi neulauksen ja ihon tarkoituksellisen ärsyttämisen seuraksena ihon luonnollinen paranemismekanismi aktivoituu ja kollageenintuotanto nopeutuu, joka edistää ihon uusiutumista tehden ihosta nuorekkaan ja kimmoisan, sekä tasaisemman. Ohuilla neuloilla kuitenkin minimoidaan ihon ärtyminen ja punoitus sekä kuumotus hoidon jälkeen, joten Dr. Pen A6S kynä soveltuu myös herkälle iholle.

Hoidon jälkeen ihosta tulee jopa 50% vastaanottavaisempi kosteudelle sekä hoitotuotteille. Tämä tarkoittaa, että ihonhoitotuotteista saa parhaan mahdollisen hyödyn, kun ne imeytyvät paremmin eivätkä haihdu iholta pois. Ihon jälkihoito on tietysti tärkeää hoitotuloksen edistämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Dr.Pen on erittäin tehokas hoito ilman sivuvaikutuksia ja minimaalisella palautumisajalla. Steriilit neulat minimoivat bakteerien pääsyn iholle ja neulanpituuden säätö mahdollistaa sen, että hoito voidaan räätälöidä jokaiselle iholle sopivaksi. Dr.Pen A6S mikroneulauskynää voidaan käyttää kasvoille ja koko vartalon alueelle, jopa herkille alueille kuten silmänympärysalue, huultenympärys ja nenä.

6 eri neulausnopeutta ja neulanpituuden säätö 0.25mm – 2.5mm jonka ansiosta hoito voidaan mukauttaa erilaisiin iho- ongelmiin. Lyhyempiä pituuksia käytetään mm. silmänympärys- ja huultenympärysiholle, pidempää neulaa käytetään esimerkiksi vatsan ja reisien alueella. Sopivat neulauspatruunat: 11 / 24 / 36 / 42 / R NANO / S NANO 3D / 5D NANO 

-Korjaa ja uudistaa ihoa.

-Lisää ihon kimmoisuutta ja korjaa veltostunutta ihoa, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja korjaa sekä tasoittaa arpia.

-Pienentää laajentuneita ihohuokosia ja korjaa auringon aiheuttamia vaurioita.

-Vähentää syviä ryppyjä ja matalampia juonteita.

-Palauttaa iholle nuorekkaan hehkun.

-Hoitoa suositellaan tehtävän 4-6 viikon välein parhaan tuloksen saamiseksi.

Muutos ihossa huomattavissa ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta hoidon tehokkuuden kannalta sarjahoito on lähes välttämätöntä.

Arvostelut 0 arvostelua