LED-valoterapiakaari

LED-valoterapiakaari
LED-valoterapiakaari LED-valoterapiakaari LED-valoterapiakaari LED-valoterapiakaari LED-valoterapiakaari LED-valoterapiakaari LED-valoterapiakaari LED-valoterapiakaari LED-valoterapiakaari LED-valoterapiakaari LED-valoterapiakaari LED-valoterapiakaari LED-valoterapiakaari LED-valoterapiakaari

LED-valoterapia ihonhoitokaari kasvoille, kaulalle ja dekolteelle

249,99 €
299,00 €
Sisältää alv. 24 %

LED-valoterapiakaari ihonhoitoon, erityisesti hoitolakäyttöön sopiva malli!

Erityisesti hoitolakäyttöön sopiva tehokas ja helppokäyttöinen valohoitolaite. Ihanteellinen lisäpalvelu kaikkiin hoitoihin, helposti, nopeasti ja pienellä vaivalla. 

Valohoidon hyödyt: auttaa madaltamaan juonteita, rauhoittaa aknea ja tulehdusta sekä vähentää myös couperosan aiheuttamaa punoitusta ihossa. Rauhoittaa herkkää ja atooppista ihoa, vähentää turvotusta ja nopeuttaa aineenvaihduntaa.  Hygieenisempi vaihtoehto ledivalohoidolle hoidolle esimerkiksi kauneushoitoloihin, valohoitokaari ei ole ollenkaan kosketuksissa ihoon joten sitä ei tarvitse perusteellisesti puhdistaa jokaisen asiakkaan jälkeen. Laite on ihanteellinen hoitolakäyttöön myös siksi, koska kosketusnäytöllinen ohjauspaneeli on kätevästi laitteen päällä josta sitä on todella helppo ohjelmoida. Kaari on sopivan iso joten sillä voi hoitaa kasvot, kaulan ja dekolteen yhdellä kertaa. 

7 eri valotoimintoa: punainen, keltainen, sininen, violetti, vihreä, turkoosi ja värejä vaihtava toiminto. 130 tehokasta lediä antavat valoa tasaisesti joka puolelle. 

 

Pakkauksen sisältö:

  • valohoitokaari (kasaan taitettuna, kolmessa osassa)
  • silmäsuojat
  • virta-adapteri
  • käyttöohje

 

Tehot/ tekniset tiedot:

  • 48W teho
  • Pakkauksen koko 38 x 14 x 27cm
  • Paino 3kg
Arvostelut 0 arvostelua