Mini HIFU, RF & EMS- kasvojenhoitolaite kotikäyttöön

Mini HIFU, RF & EMS- kasvojenhoitolaite kotikäyttöön
Mini HIFU, RF & EMS- kasvojenhoitolaite kotikäyttöön Mini HIFU, RF & EMS- kasvojenhoitolaite kotikäyttöön Mini HIFU, RF & EMS- kasvojenhoitolaite kotikäyttöön Mini HIFU, RF & EMS- kasvojenhoitolaite kotikäyttöön Mini HIFU, RF & EMS- kasvojenhoitolaite kotikäyttöön

Kolme tehokasta hoitoa; HIFU, RF & EMS kotikäyttöön!

Tuotetta rajoitettu erä.
99,00 €
119,00 €
Sisältää alv. 24 %

Vihdoin saatavilla HIFU ja RF- myös kotikäyttöön. Tämä laite sopii sinulle joka et ole ammattilainen, mutta haluat hoitaa ihoasi itse kotona. Pieni ja kompakti  laite jossa on kolme kasvojen anti-aging hoitoa sekä kolme ihonhoitovaloa samassa. Tarvitset laitteen kanssa HIFU -hoitoon Ultraäänigeelin, RF ja EMS hoitoihin soveltuu RF-geeli/voide tai jokin geelimäinen, vesipohjainen seerumi. Laitetta ei tule käyttää kuivalle iholle. Myös Dermal- kangasnaamiot toimivat hyvin RF ja EMS- hoidoissa. 

HIFU  vaikuttaa kaikista syvimmällä, pystyy vaikuttamaan jopa ihon alla. Sopii kasvoille, otsalle, silmänympärysiholle, leukaan ja kaulalle. Auttaa tehokkaasti napakoittamaan ja kiristämään ihoa, muotoilemaan kasvojen linjoja ja poistamaan turvotusta. Erityisen hyvä ongelma-alueiden täsmähoidossa mutta sopii koko kasvoille rintakehää ja kaulaa unohtamatta. Voidaan käyttää myös vartalolla paikallisesti.

RF (Radiofrekvenssi) – Lämmittää ihon dermikseen eli ihon keskimmäiseen kerrokseen asti, tukee kollageenintuotantoa sekä aineenvaihduntaa. Avaa ihohuokosia ja rentouttaa jännittyneitä kasvoja juonteiden ehkäisemiseksi.

EMS Mikrohieronta – Toimii ihon pinnalla, tehokkaasti liftaa ja napakoittaa saaden ihon näyttämään helposti tasaisemmalta.

Ihonhoitovalot: Sininen, punainen ja violetti – Sinivalo on käytössä Hifun kanssa, Punavalo RF:n kanssa ja Violetti EMS:n kanssa.

Pakkaus sisältää:

-Laite

-Virtajohto

-Laatikko

-Suomenkielinen käyttöohje


Kontraindikaatiot, esteet laitteen käytölle: raskaus, sydänsairaudet, kuume, syöpähoidot, haavat / tulehdukset, alentunut / korkea verenpaine, sydämentahdistin, hammashoidot, hammasimplantit (ei suositella ollenkaan), metalliosat kasvojen ja kaulan / niskan alueella kierrettävä jos mahdollista, kysy jos olet epävarma.

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
-10%
Ultraäänigeeli 1000ml
26,91 € 29,90 €