Lymfaboots 2 tarrakiinnityksellä

Lymfaboots 2 tarrakiinnityksellä
Lymfaboots 2 tarrakiinnityksellä Lymfaboots 2 tarrakiinnityksellä Lymfaboots 2 tarrakiinnityksellä

Lymfabootsit tarrakiinnityksellä, sopii monen kokoisille ihmisille

169,65 €
195,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kotikäyttöön sopivat Lymfabootsit tarrakiinnityksellä. Tässä mallissa polven ja nilkan alue jää paljaaksi, ja bootseissa on hieman enemmän tilaa pidemmällekin henkilölle. Tarrakiinnitys mahdollistaa sen että bootsit sopivat eri kokoisille reisille ja pohkeille myös paremmin. Ilmapumppu on pieni ja näppärä, käteen sopiva malli.

Lymfabootseja käytetään aktivoimaan lymfa-eli nestekiertoa sekä vähentämään tai poistamaan selluliittia. Viikottainen käyttö tukee myös painonpudotusta aktivoimalla nestekiertoa ja vähentämällä turvotusta.

Helppokäyttöiset Lymfabootsit - Edistää lymfa- eli imunestekiertoa, vähentää turvotusta ja rentouttaa ilmanpaineen avulla. Laite hieroo ilmanpaineen avulla jalkoja: jalkaterä, sääret ja reidet. Voit säätää aikaa ja painetta ilmapumpun säätimistä. 

Tee rentouttava lymfahoito helposti vaikka kotisohvallasi tv:tä katsoen, tai sängyllä leväten. Voidaan käyttää makuuasennossa ja istuma-asennossa.


Paineluterapiahoito kestää yleensä 30 minuuttia ja sitä suositellaan tehtäväksi 1-3krt viikossa. Lymfabootsit on valmistettu kestävästä TPU-kankaasta.

Pituus:
21 cm
Korkeus:
41 cm
Leveys:
25 cm
Arvostelut 0 arvostelua