Landén Cosmetics Hydropeel 6 in 1

Landén Cosmetics Hydropeel 6 in 1
Landén Cosmetics Hydropeel 6 in 1 Landén Cosmetics Hydropeel 6 in 1 Landén Cosmetics Hydropeel 6 in 1 Landén Cosmetics Hydropeel 6 in 1

Tehokas ja helppokäyttöinen monitoimilaite hoitolakäyttöön. Mukana suosittu Hydrapeel.

896,15 €
1 227,60 €
Sisältää alv. 24 %

Tehokas ja helppokäyttöinen monitoimilaite hoitolakäyttöön. Mukana suosittu Hydrapeel.

Myös osamaksumahdollisuus.

Kysy lisää!


Mitä Hydrapeel tekee?

Kuorii ja kirkastaa ihoa, poistaa epäpuhtauksia tehokkaammin kuin muut laitteet. Poistaa kuollutta ihosolukkoa sekä mustapäitä ja komedoita iholta ja karvatuppien sisältä. 

Laitteen omat hoitonesteet kosteuttavat ja hoitavat samalla ihoa, tehden ihosta täyteläisen ja kirkkaamman näköisen. Pienet juonteet silottavat syväkosteutuksen myötä. Erinomainen hoito epätasapainoiselle iholle, jolla on rasvaisuutta ja epäpuhtauksia, mutta on silti pintakuiva ja karhea. Hoito sopii kuitenkin ihan kaikille ihotyypeille.


Hydropeel- hoidon idea perustuu spiraalinmuotoiseen hoitopäähän, joka luo hoidettavalle alueelle alipainepyörteen hoitonesteen ja imun avulla.

Tämän ansiosta iho puhdistuu tehokkaasti ja lähes ilman kipua. Pientä punoitusta voi olla iholla hoidon jälkeen, mutta iho rauhoittuu nopeasti. 

Hoidolla voidaan myös häivyttää laajentuneita ihohuokosia, kirkastaa ihoa ja hoitaa epidermistä. Hoito luonnollisesti myös parantaa ihon mikroverenkiertoa.

Laitteen kanssa tulee käyttää vain sen omia hoitonesteitä.


MARKKINOIDEN LAADUIKKAIMMALLA JA LUOTETTAVIMMALLA PUMPPUJÄRJESTELMÄLLÄ.

Tehokkain ja luotettavin pumppu varmistetuin letkuliitoksin. Olemme testaneet  useita vaihtoehtoja ja todenneet tuplakupari pumppujärjestelmän laaduikkaimmaksi vaihtoehdoksi.


 

Paino:
10 kg
Arvostelut 0 arvostelua