Leukalinjan (V-line) Lifting- laite

Leukalinjan (V-line) Lifting- laite
Leukalinjan (V-line) Lifting- laite Leukalinjan (V-line) Lifting- laite Leukalinjan (V-line) Lifting- laite

Kätevä ja helppokäyttöinen leukalinjaa muotoileva lifting- laite.

59,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kätevä ja helppokäyttöinen leukalinjaa muotoileva lifting- laite. Laitteessa on valohoito (punavalo ja sinivalo), värähtely sekä lämpötoiminto. Lämpö vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa kaulan ja leukalinjan alueella. Valohoito uudistaa ja rauhoittaa. Helppo kiinnittää paikoilleen pään taakse tulevan säädettävän lenkin avulla, voit siis antaa laitteen hoitaa leukalinjaasi samalla, kun teet muita asioita. Kädet ovat kokoajan vapaana, kaukosäätimestä voit kätevästi säätää toimintoja tarvittaessa.

Sekä laite että kaukosäädin ovat molemmat ladattavia, mukana on pieni USB- johto lataamiseen. Laitteessa sekä kaukosäätimessä on molemmissa oma virtanappula, eli molemmat tulee kytkeä päälle ennen käyttöä.  

V-line laitteessa on kaksi nappulaa: M (mode) eli tästä valitaan haluttu toiminto. Toimintoa voi vaihtaa suoraan laitteesta, tai kaukosäätimestä. Toinen nappula on virta (on/off).

Kaukosäätimessä on kolme nappulaa:

 Ylin nappi: M (mode) eli tästä valitaan haluttu valo tai toiminto.Keskimmäinen nappi: Virta (on/off)Alin nappi: Värähtelyn voimakkuuden säätö. Näyttää tehot palkkien avulla (1-6).

Arvostelut 0 arvostelua