Ultraääni-ihonkuorintalaite LED- näytöllä

Ultraääni-ihonkuorintalaite LED- näytöllä
Ultraääni-ihonkuorintalaite LED- näytöllä Ultraääni-ihonkuorintalaite LED- näytöllä Ultraääni-ihonkuorintalaite LED- näytöllä

Modernimpi versio klassisesta laitteesta, monipuolinen ja selkeä näyttö

79,00 €
Sisältää alv. 24 %

Uusi malli, modernimpi versio klassisesta ultraääni-kuorintalaitteesta. Laitteessa on kirkas ja selkeä näyttö, joka tekee ohjelmien käytöstä helpompaa! Tässä laitteessa on puhdistava, imeyttävä ja kiinteyttävä toiminto. Helppokäyttöinen ja näppärä laite sopii kotikäyttöön, tai pikkuiseen hoitolaan lisälaitteeksi. 

Puhdistaa huokosista likaa, talia ja mustapäitä tehokkaasti ja helposti. Kuorii kuollutta ihosolukkoa, kirkastaa ja saa ihon näyttämään tasaiselta ja heleältä. 

Ominaisuuksia: 

Laitteen väri on valkoinen.

Kirkas näyttö.

Yhdellä napin painalluksella käynnistät laitteen ja vaihdat toimintoa kätevästi. 

Yksi pitkä painallus sammuttaa virran.

Selkeä ja kirkas englanninkielinen näyttö. 

Ladattava malli, mukana pieni usb- johto, adapteri ei kuulu pakkaukseen. 


Käännökset näytön ohjelmiin: 

Sonic Cleansing = Kasvojen puhdistus, näytön kuvan mukaan lasta pystysuuntaisesti ihoa vasten. Lastaa työnnetään eteenpäin. Tämän voi tehdä kasvojen puhdistusgeelin kanssa, joka pestään vielä hoidon jälkeen pois iholta.

Sonic Cleansing, ION + = Mustapäiden eli komedojen ja epäpuhtauksien poistoon, lasta käännetään toisin päin eli ihon myötäisesti kuten kuvassa. Lastaa työnnetään eteenpäin. Käytä iholla ultraäänigeeliä tai jotain puhdistavaa kasvovettä.

Sonic Cleansing, ION - = Ravitseva ja imeyttävä toiminto, lasta pidetään ihon myötäisesti mutta tässä toiminnossa sitä ei työnnetä, vaan liu`utetaan vetämällä iholla kevyesti. Tässä voi käyttää alla seerumia, hoitonestettä tai kasvonaamiota.

Pat Massaging = Imeyttävä ja hierova pätkittäin värähtelevä toiminto. Kuvan mukaan lastaa liu`utetaan iholla kevyesti vetäen, ihon myötäisesti kuten kuvassa. Tämä sopii kasvovoiteen imeytykseen.

Paino:
0.12 kg
Arvostelut 0 arvostelua