Landén Cosmetics HIFU

Landén Cosmetics HIFU
Landén Cosmetics HIFU Landén Cosmetics HIFU Landén Cosmetics HIFU Landén Cosmetics HIFU Landén Cosmetics HIFU Landén Cosmetics HIFU

Mini HIFU, RF & EMS & EMS PULSSI Tehokkaampi HIFU pulssi, kirkkaammat ledit, uutuutena EMS pulssi hoitotuotteiden imeyttämiseen.

Tuotetta rajoitettu erä.
135,00 €
189,00 €
Sisältää alv. 24 %

Mini HIFU, RF & EMS & EMS PULSSI. HETI SAATAVILLA!

Tehokkaampi HIFU pulssi, kirkkaammat ledit, uutuutena EMS pulssi hoitotuotteiden imeyttämiseen.

Vihdoin saatavilla uutuusmalli Hifu ja RF- myös kotikäyttöön. Tämä laite sopii sinulle joka et ole ammattilainen, mutta haluat hoitaa ihoasi itse kotona. Pieni ja kompakti  laite jossa on kolme kasvojen anti-aging hoitoa sekä kolme ihonhoitovaloa samassa. Tarvitset laitteen kanssa Hifu- hoitoon Ultraäänigeelin, hifun kanssa ei suositella mitään muuta. RF ja EMS hoitoihin soveltuu valikoimastamme Masderm Retinoli RF-voide tai jokin geelimäinen, vesipohjainen seerumi. Laitetta ei tule käyttää kuivalle iholle. Myös Dermal- kangasnaamiot toimivat hyvin RF ja EMS- hoidoissa.

Huom! Ultraäänigeeli 1000ml + laite tuotepakettina tämän sivun alaosassa.


Hifu – Vaikuttaa kaikista syvimmällä, pystyy vaikuttamaan jopa ihon alla. Sopii kasvoille, otsalle, silmänympärysiholle, leukaan ja kaulalle. Auttaa tehokkaasti napakoittamaan ja kiristämään ihoa, muotoilemaan kasvojen linjoja ja poistamaan turvotusta. Erityisen hyvä ongelma-alueiden täsmähoidossa mutta sopii koko kasvoille rintakehää ja kaulaa unohtamatta. Voidaan käyttää myös vartalolla paikallisesti.

RF (Radiofrekvenssi) – Lämmittää ihon dermikseen eli ihon keskimmäiseen kerrokseen asti, tukee kollageenintuotantoa sekä aineenvaihduntaa. Avaa ihohuokosia ja rentouttaa jännittyneitä kasvoja juonteiden ehkäisemiseksi.

EMS Mikrohieronta – Toimii ihon pinnalla, tehokkaasti liftaa ja napakoittaa saaden ihon näyttämään helposti tasaisemmalta.

EMS pulssi – Toimii ihon pinnalla, tällä imeytät ihonhoitotuotteita hoidon aikana.

Ihonhoitovalot: Sininen, punainen, vihreä ja violetti – Sinivalo on käytössä Hifun kanssa, Punavalo RF:n kanssa, Vihervalo EMS:n kanssa ja Purppuravalo EMS pulssin kanssa.

 

HIFU - Apu seuraaviin ongelmiin

Pakkaus sisältää: -Laite -Virtajohto -Laatikko -Suomenkielinen käyttöohje

Kontraindikaatiot, esteet laitteen käytölle:Raskaus/ Sydänsairaudet / Kuumeessa, kipeänä ollessa / Syöpähoidot / Haavat/tulehduksetAlentunut/ korkea verenpaineSydämentahdistin / Hammashoitojen aikana/ Hammasimplantit (ei suositella ollenkaan)Metalliosat kasvojen ja kaulan/ niskan alueella kierrettävä jos mahdollista, kysy jos olet epävarma.

kauneusmaailma.fiminihifu3rd14


Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua