Mediheal P.D.F. AC Dressing Ampoule Mask 25ml

Mediheal P.D.F. AC Dressing Ampoule Mask 25ml
Mediheal P.D.F. AC Dressing Ampoule Mask 25ml

Medihealin P.D.F AC-Dressing Ampoule Mask EX on hypoallergeeninen arkkinaamio, joka on täynnä ampulleja ja auttaa rauhoittamaan herkkää ihoa.

2,95 €
Sisältää alv. 24 %
Medihealin P.D.F AC-Dressing Ampoule Mask EX on hypoallergeeninen arkkinaamio, joka on täynnä ampulleja ja auttaa rauhoittamaan herkkää ihoa. Tämä naamio käyttää centella asiatica -uutetta ja A.C-liuosta (portulaca oleracea -uutetta ja salisyylihappoa) rentoutumaan, rauhoittamaan ja kirkastamaan ihoa hellävaraisesti, mikä auttaa parantamaan ihosi öljy- ja talipitoisuutta. Arkkinaamion koostumus on nanoprosessoitu tavalla, joka auttaa säilyttämään kosteuden ja maksimoi ravinteiden imeytymisen ihollesi.

PDF AC DRESSING AMPULLE MASK ON LÄÄKITSEVÄ KASVONAAMIO, JOKA ON ERITYISESTI SUUNNITELTU parantamaan ja rauhoittamaan ärtynyttä ihoa.

Näppylät johtuvat yleensä syvältä juurtuneesta lialta ja liiallisesta talipitoisuudesta, joka tukkii huokoset, ja tämän ratkaisemiseksi iho tarvitsisi rauhoittavaa ja parantavaa ainetta, joka auttaa ihoa toipumaan ongelmista. Naamion esanssi on täynnä Centella Asiaticaa, AC-liuosta, triklosaania, salisyylihappoa ja adenosiinia. Nämä ainesosat toimivat tehokkaasti yhdessä poistaen aknen kokonaan ja auttavat minimoimaan punoituksen.

Kuinka käyttää

1. Levitä naamio puhdistuksen ja sävytyksen jälkeen.
2. Vedä ylöspäin varmistaaksesi tiukan istuvuuden kasvoilla ja säädä sopivaksi silmien, nenän ja suun ympärille.
3. Rentoudu 10-20 minuuttia tai kunnes logo tulee näkyviin, ja poista sitten maski. Taputtele kevyesti jäljellä olevaa esanssia, kunnes se on täysin imeytynyt.


Paino:
0.1 kg
Arvostelut 0 arvostelua