Missha Talks Vegan Pocket Sleeping Pack - Hydro Booster 27g

Missha
Missha Talks Vegan Pocket Sleeping Pack - Hydro Booster 27g
Missha Talks Vegan Pocket Sleeping Pack - Hydro Booster 27g

Missha Talks Vegan Squeeze Sheet Mask [Hydro Booster] on vesimelonia ja punajuurta sisältävä kangasnaamio saa ihon näyttämään tasaisemmalta ja kirkkaammalta.

3,89 €
Sisältää alv. 24 %

Missha Talks Vegan Squeeze Sheet Mask [Hydro Booster] on vesimelonia ja punajuurta sisältävä kangasnaamio, joka saa ihon näyttämään tasaisemmalta ja kirkkaammalta. Kosteuttava kangasnaamio täydentää ihon kosteusvarastot ja saa ihon vaikuttamaan elinvoimaiselta ja hoidetulta. Sopii erityisesti kuivalle iholle.

Levitä naamio tasaisesti kasvoille kasvovoiteen jälkeen. Kun tuote on imeytynyt kokonaan, jätä tuote kasvoille yön yli ja huuhtele aamulla.

INCI Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Butylene Glycol, Glycerin, Dipropylene Glycol , 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Water, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Betaine, Panthenol, Carbomer, Arginine, Dipotassium Glycyrrhizate, Vinyl Dimethicone, Isoamyl Laurate, Polymethylsilsesquioxane, Stearyl Dimethicone, Polyglyceryl-10 Myristate, Polyglyceryl-10 Stearate, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Caramel, Dextrin, Gardenia Florida Fruit Extract, Polyglyceryl-10 Laurate, Ethylhexylglycerin, Sodium Phytate, Parfum

Paino:
0.1 kg
Arvostelut 0 arvostelua