JM Solution Glacier Alaska Mask Snow 30g

JM Solution
JM Solution Glacier Alaska Mask Snow 30g
JM Solution Glacier Alaska Mask Snow 30g

Naamio auttaa kosteuttamaan kuivaa ihoa sekä palauttaa sen pehmeyden ja silkkisyyden.

2,99 €
Sisältää alv. 24 %

JMsolution Snow Lotus Glacier Water Alaska Mask on ihoa kosteuttava ja kuoriva kangasnaamio arkki.

Naamio auttaa kosteuttamaan kuivaa ihoa sekä palauttaa sen pehmeyden ja silkkisyyden. Intensiivisen kosteutuksen ansiosta se antaa ravitun ja hyvin hoidetun ilmeen sekä tasoittaa ihonväriä. Kevyt geelirakenne  tarjoaa miellyttävän kosteutuksen.

Vaikuttavia ainesosia:

Jäätikkövesi on mineraalien lähde, joka pitää ihon kosteutettuna.

Kääritetyllä Saussurea-uutteella – lumilootuksella – on anti-inflammatorisia, immunostimuloivia, antioksidanttisia ja ikääntymistä estäviä vaikutuksia.

Lactobionic Acid – PHA-happo, joka kosteuttaa, pehmentää ja tekstuuria jopa herkimmälle iholle.

Antarcticin – Pseudoalteromonas Ferment Extract on käymisuute meren bakteereista, joita löytyy eteläisestä valtamerestä. Sillä on suoja- ja ikääntymistä estäviä ominaisuuksia. Se pystyy suojaamaan ihoa kuivumiselta ja ulkoisten tekijöiden aiheuttamalta ärsytykseltä. Stimuloi uusiutumista ja paranemista;

Kosteusvoiteiden kompleksi – trehaloosi, erytritoli, useat erityyppiset hyaluronihappoa – kyllästää kosteudella ja auttaa ylläpitämään ihon optimaalista kosteustasoa.

Lisäksi koostumusta on rikastettu kasvikompleksilla, joka sisältää rakkolevä-, aloe-, centella-, alppi-edelweissi-, hauttuynia- ja koivunmahlauutteita tulehdusta ehkäisevällä ja parantavalla vaikutuksella.

Käyttö: Avaa naamio. Levitä naamio kasvoillesi ja painele tasaisesti siten että ilmakuplat poistuu. Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ja poista sitten. Hiero jäännösseerumi ihollesi.

INCI Water, Butylene Glycol, Glycerin, Glycereth-26, Methylpropanediol, Phenoxyethanol, Trehalose, Xanthan Gum, Carbomer, Arginine, Water (1000.58ppm), Erythritol, Polysorbate 20, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Fragrance, 1,2-Hexanediol, Lactobionic Acid, Saussurea Involucrata Extract (5ppm), Houttuynia Cordata Extract, Laminaria Japonica Extract, Betula Platyphylla Japonica Juice, Centella Asiatica Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Leontopodium Alpinum Extract, Disodium Phosphate, Polysorbate 60, Sodium Phosphate, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Sea Water, Ulmus Campestris (Elm) Bark Extract, Glycine Max (Soybean) Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Caprylyl Glycol, Bacillus Ferment, Lactobacillus Ferment, Aspergillus Ferment.

Paino:
0.15 kg
Arvostelut 0 arvostelua