Dermofuture Lip Push-Up Program 12ml + Watermelon Scrub

Dermofuture Lip Push-Up Program 12ml + Watermelon Scrub
Dermofuture Lip Push-Up Program 12ml + Watermelon Scrub Dermofuture Lip Push-Up Program 12ml + Watermelon Scrub

Dermofururen Lip Push-Up Program koostuu kahdesta eri tuotteesta, joita käytetään samanaikaisesti. Täyteläiset huulet 5 minuutissa.

13,90 €
Sisältää alv. 24 %

Dermofururen Lip Push-Up Program koostuu kahdesta eri tuotteesta, joita käytetään samanaikaisesti. Täyteläiset huulet 5 minuutissa. Tutustu alla oleviin ohjeisiin.

1. Watermelon Lip Scrub
-Ihanan pehmeä ja kevyen makealta tuoksuva huulikuorinta poistaa epäpuhtaudet huulista ja tehostaa verenkiertoa. Jättää huulien ihon silkinpehmeäksi ja valmistelee huulia vastaanottamaan Huulia suurentavan ja kosteuttavan huuliseerumin.
 
2. Intense Hyaluronic Lip Booster Serum 12ml -  Huulia suurentava ja kosteuttava seerumi
-Vallankumouksellinen koostumus antaa sinun nauttia nopeasti ja turvallisesti hämmästyttävästä huulten volyymista ja muodosta. Tuotteen sisältämä hyaluronihappo auttaa kiinteyttämään ja kosteuttamaan huulia sekä poistamaan niitä ympäröiviä pieniä juonteita ja ryppyjä.


Tämä on oiva vaihtoehto pysyvälle huulten suurennukselle. Tämä tuote saa huulesi näyttämään täyteläisimmiltä ja kauniimmilta. Herkän koostumuksensa ja hyaluronihappopitoisuuden ansiosta se lisää huulten välitöntä kosteutta.  Käytetty innovatiivinen teknologia madaltaa juonteita suun ympäriltä.
 
Kuinka käyttää:
Levitä ensin huulillesi vesimelonilta tuoksuva kuorinta ja hiero sitä pyörivin liikkein sormenpäillä kaikkialle huuliin. Tämän jälkeen poista kuorinta iholtasi ja levitä huulillesi Hyaluronic Lip Filler ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Pyyhi imeytymätön ylijäämä pois vanulapulla ja hoito on valmis.Paino:
0.15 kg
Arvostelut 0 arvostelua